Πόλο Γυναικών: Άνετη νίκη της Ελλάδας επί της Σλοβακίας

H εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών επιβλήθηκε πολύ εύκολα 22-3 της Σλοβακίας, στον προημιτελικό του προ-ολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης. Απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο, η ελληνική ομάδα δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να πάρει την πρόκριση και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο αυριανό (23/1, 19:00) ραντεβού με τη νικήτρια ομάδα του αγώνα Ολλανδία-Καζακστάν, που θα κρίνει το ένα από τα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβάλει τη δεδομένη ανωτερότητά του. Δύο γρήγορα γκολ της Τσουκαλά στο πρώτο τρίλεπτο άνοιξαν το δρόμο για την εθνική, που έφτασε σε ρυθμό… προπόνησης στο 9-1 του ημιχρόνου. Ο Τεό Λοράντος μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων των δύο τερματοφυλάκων (Διαμαντοπούλου και Σταματοπούλου), αλλά η «ψαλίδα» της διαφοράς συνέχισε να ανεβαίνει, με μέγιστη τιμή το τελικό +19 (22-3).

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-5, 2-7, 0-6
Σλοβακία (Μίλαν Χένκριχ): Ντβοράνοβα, Κοβατσίκοβα 1, Χαλότσκα, Κβασνίτσοβα, Κιερνόσοβα, Σεντλάκοβα, Πέτσκοβα, Κάτσκοβα 1, Στανκοβιάνσκα, Μαϊλάτοβα, Κατλόβσκα 1, Κίσοβα, Χορβάτοβα.
Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 6, Τριχά 1, Ελευθεριάδου 2, Μαργ. Πλευρίτου, Ξενάκη 3, Νίνου, Πάτρα, Κώτσια 1, Βασ. Πλευρίτου 4, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σταματοπούλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.