Πόλο: Περιμένει την επανέναρξη ο Βόλος

Για την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, συζήτησαν με τηλεδιάσκεψη οι υπεύθυνοι του αθλήματος στην ΚΟΕ με τους εκπροσώπους των σωματείων των δύο αυτών κατηγοριών, με τον ΟΥΚ Βόλου να συνεχίζει τις προπονήσεις και να περιμένει τι θα ακολουθήσει ώστε να επιστρέψεις την αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ, καταγράφηκαν όλες οι απόψεις, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι, οι προϋποθέσεις και τα σενάρια συνέχισης και ολοκλήρωσης των δύο πρωταθλημάτων και εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ομοσπονδίας, καθώς οριοθετήθηκαν και οι πιθανές ημερομηνίες έναρξης της αγωνιστικής δράσης.

Όπως ειπώθηκε, το μεν πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών προγραμματίζεται να επανεκκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντίστοιχο της Α1 Ανδρών, τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, με τελική ημερομηνία ολοκλήρωσης του στις 26 Μαϊου, όπως συμφωνήθηκε ομόφωνα.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο ο προπονητής του Βόλου, Δημήτρης Μπλάνας, και οι παίκτες του προσπαθούν να προετοιμαστούν κατάλληλα, τηρώντας σε καθημερινή βάση όλα όσα προβλέπονται για τη διεξαγωγή προπονήσεων από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε να είναι έτοιμοι για την επιστροφή στους αγώνες. Από τη στιγμή που υπάρχει και μία πρώτη οριοθέτηση των ημερομηνιών επανέναρξης, τα πλάνα μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα, και με βάση βέβαια και τους διαθέσιμους παίκτες, αφού υπάρχουν κι αυτοί που κλήθηκαν να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.