Πόλο: Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη Νίκη Βόλου

Με τους αγώνες της προκριματικής φάσης, αρχίζει αύριο Παρασκευή (17/9) το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών περιόδου 2020-21, στο οποίο συμμετέχει η ομάδα της Νίκης Βόλου.

Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να επιδιώξουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την κατάκτηση μίας εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στη Β’ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ιτέας, ενώ η Νίκη θα αντιμετωπίσει τους ΝΟ Ιτέας και ΝΟ Μεσολογγίου, στον Γ’ όμιλο της κατηγορίας.

Οι αγώνες για τον Γ’ όμιλο αρχίζουν πάντως το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΝΟ Μεσολογγίου και ΝΟ Ιτέας, ενώ η Νίκη Βόλου έχει δύο αγώνες την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα στις 10 το πρωί θα τεθεί απέναντι στον ΝΟ Μεσολογγίου, ενώ στις 17:00 ακολουθεί η αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΝΟ Ιτέας.

Στην Τελική φάση (1-3 Οκτωβρίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10).  Στη Β’ Εθνική, ανέρχονται οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.