Πόλο: Στο Ντέμπρετσεν η Εθνική Ανδρών

Ο προπονητής της Εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος

Στο Ντέμπρετσεν αναχωρεί αύριο (6/1) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για να μετάσχει (8-10/1) στον προκριματικό Ευρωπαϊκό Όμιλο του φετινού World League, με τη συμμετοχή άλλων 7 εθνικών ομάδων.

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας, η Γαλλία την ερχόμενη Παρασκευή (8/1, 18.30 τοπική)., ενώ θα παίξουν ακόμη την ίδια ημέρα Κροατία – Μαυροβούνιο, Σερβία – Ισπανία και Ιταλία – Ουγγαρία.

Η νικήτρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία, θα αναμετρηθεί το Σάββατο (9/1, 18.30 τοπική) με το νικητή του αγώνα 1, για να διεκδικήσει μετά την Κυριακή (10/1) ένα από τα 3 εισιτήρια πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, σε ημερομηνίες που θα ανακοινώσει αργότερα η FINA.

Για την ελληνική εθνική ομάδα που προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά στο Ρότερνταμ (14-21 Φεβρουαρίου), το παιχνίδι της στο Ντέμπρετσεν την Παρασκευή (8/1), είναι το πρώτο της μετά από σχεδόν 11 μήνες (12 Φεβρουαρίου Τιφλίδα, Γεωργία 19-7, προκριματικά World League) και μετά από διακοπή της εσωτερικής αγωνιστικής δράσης, από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.