Πόλο: Τα ζευγάρια των ημιτελικών κυπέλλου

Στη Λάρισα οι αναμετρήσεις Ανδρών και Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/3), στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση για τα ζευγάρια των Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξαχθούν 16 και 17 Απριλίου στη Λάρισα, και συγκεκριμένα στο ανοιχτό δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών, όπως προέκυψαν από την κληρωτίδα:

F4 Ανδρών: Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Υδραϊκός-ΝΟ Βουλιαγμένης

F4 Γυναικών: Εθνικός-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας

Στις 8 Οκτωβρίου τα νέα πρωταθλήματα

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου (2022-23), τόσο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όσο και της αντίστοιχης των Γυναικών, θα ξεκινήσουν στις 8 Οκτωβρίου.

Ειδικά για τις αναμετρήσεις των κυπέλλων, σημείωσε: «Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι παίζουν πάρα πολύ ωραίο πόλο, περιμένουμε λοιπόν όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το σπορ να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΚΟΕ σε ότι αφορά τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε και η τοπική κοινωνία του υγρού στίβου στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.