Πόλο: Θρίαμβος της Νίκης επί του Άρη με 7-3

Με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά, η Νίκη Βόλου επικράτησε του δυνατού και πρώτου στη βαθμολογία Άρη Θεσσαλονίκης, με σκορ 7-3, στο κολυμβητήριο “Βασίλης Πολύμερος”, αποτέλεσμα που της δίνει το δικαίωμα να στοχεύει στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό, με πολλές χαμένες επιθέσεις και για τις δύο ομάδες. Η Νίκη, όμως, ήταν αυτή που κατάφερε να παραβιάσει δύο φορές την εστία του αντιπάλου της, μία σε καθένα από τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, με σκόρερ τους Γλούμη και Καρκαλιάνη και να προηγηθεί στο ημίχρονο με σκορ 2-0. Φυσικά, το γεγονός πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κρατήσουν τον Άρη στο “μηδέν” για ένα ολόκληρο ημίχρονο πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση που έθεσε και τις βάσεις για την επικράτηση τους.

Βέβαια, όπως ήταν φυσικό, ο Άρης στο τρίτο οκτάλεπτο έβγαλε αντίδραση, μείωσε γρήγορα σε 2-1 με τον Αρώνη, αλλά η Νίκη είχε την απάντηση, κάνοντας το 3-1 ξανά με τον Καρκαλιάνη. Ο Άρης μείωσε εκ νέου, με τον Γιαβαρίδη να απαντά ξανά για το 4-2 που ήταν και το σκορ στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς η Νίκη ήταν πάλι εξαιρετική, δεν επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να μπουν ποτέ στο παιχνίδι, καθώς πέτυχε τρία συνεχόμενα γκολ με τους Γλούμη, Καρκαλιάνη και Γκανάτσιο και “κλείδωσε” τη μεγάλη νίκη της. Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο τέλος με 7-3, σκορ που ήταν και το τελικό. Μετά το τέλος του αγώνα, οι πολίστες των κυανόλευκων καταχειροκροτήθηκαν από τους πολλούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο, προκειμένου να στηρίξουν με θέρμη την προσπάθεια των αθλητών.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-0, 2-2, 3-1

Νίκη Βόλου (Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 1, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Βάτσος, Γκατζούνας, Γλούμης 2, Σταμούλης, Γιαβαρίδης 1, Καρκαλιάνης 3, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης

Άρης (Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Μουστεράκης 1, Παπαθεοδώρου, Δημητριάδης 1, Αλιαπούλιος, Μίχας, Καλογεράς, Πισσίας, Σολογάννης, Δούμας, Κουνέλας, Αρώνης 1

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

στον β’ όμιλο της Α2 πόλο ανδρών

Γ.Σ. Ηλιούπολης-Ν.Ο. Πατρών 9-10

Νίκη Β.-Άρης 7-3

ΟΦΘ-ΝΟ Λάρισας 11-7

Νηρέας Πατρών-Ν.Ο. Χαλκίδας 9-7

H βαθμολογία

6η αγωνιστική

1. ΝΟ Πατρών (61-47) 15

2. ΓΣ Ηλιούπολης (62-42) 12

3. Άρης (53-33) 12

4. Νίκη Βόλου (62-43) 12

5. ΟΦΘ (54-52) 9

6. Νηρέας Πατρών (42-56) 6

7. ΝΟ Λάρισας (47-67) 6

8. ΝΟ Χαλκίδας (29-68) 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.