Πολύ κρίσιμο ματς με τη Μελίκη για τον Ολυμπιακό Β.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή (3/3, 17:00), με τον ΓΑΣ Μελίκης, στο ΕΑΚ του Βόλου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη κοντράρεται με μία εκ των συνδιεκδικητριών της παραμονής στην κατηγορία, με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται την ένατη θέση μαζί με την Καλαμπάκα σε σύνολο 13 ομάδων.

Στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Νομού Ημαθίας είχε κερδίσει με πέντε πόντους τους ερυθρόλευκους του Βόλου, οι οποίοι θέλουν στο ματς της Κυριακής να πάρουν το “ροζ φύλλο” με τουλάχιστον έξι πόντους διαφορά, προκειμένου να έχουν σαφές πλεονέκτημα απέναντί τους, στην κούρσα της σωτηρίας.

Βέβαια, στην οικογένεια του Ολυμπιακού, άπαντες γνωρίζουν πως είναι δύσκολη η αποστολή τους, καθώς η Μελίκη είναι μία αρκετά έμπειρη ομάδα, με δυνατό της αγωνιστικό σημείο τα καλά ποσοστά της στο περιφερειακό σουτ. Όπως και να ‘χει, πάντως, επιθυμούν διακαώς τη νίκη, η οποία είναι επιτακτική και θα αποτελέσει ένα τεράστιο βήμα της ομάδας για την παραμονή στη Γ’ Εθνική, αλλά και θα δώσει άλλη ψυχολογία ενόψει της επόμενης, επίσης κρίσιμης, αγωνιστικής, κατά την οποία ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την επίσης συνδιεκδικήτρια της σωτηρίας Καλαμπάκα εκτός έδρας.

Στα αγωνιστικά, “λευκό” είναι το απουσιολόγιο του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού, με όλους τους καλαθοσφαιριστές του να είναι “ετοιμοπόλεμοι”. Μοναδικό εμπόδιο στην προετοιμασία των ερυθρολεύκων, ενόψει Κυριακής, ήταν η αποχή του Λουλούδη από τις προπονήσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό, εξαιτίας επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Παρ όλα αυτά, η παρουσία του νεαρού σέντερ στο ματς της Κυριακής θεωρείται δεδομένη.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Κυριακή 3 Μαρτίου

Μαντουλίδης-ΑΟ Καλαμπάκας αναβολή

Πολυκάστρου 17:00 Εύαθλος Μακ.-ΑΟΚ Βέροιας

ΕΑΚ Βόλου 17:00 Ολυμπιακός Β.-ΓΑΣ Μελίκης

Μπάρας 17:00 Ίκαροι Τρικάλων-ΑΓΣ Ιωαννίνων

ΔΑΚ Γρεβενών 17:00 Πρωτέας Γρεβενών-Τιτάνες Παλ.

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων (κθ) 17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Λευκ.

 Η βαθμολογία

  1. Πρωτέας Γρεβενών 29
  2. Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα 29
  3. ΑΓΣ Ιωαννίνων 29
  4. Δόξα Λευκάδας 28
  5. Τιτάνες Παλαμά 24
  6. Εύαθλος Πολυκάστρου 23
  7. Ίκαροι Τρικάλων 22
  8. Μαντουλίδης 22
  9. Ολυμπιακός Βόλου 21
  10. Καλαμπάκα 21
  11. Μελίκη 21
  12. ΑΟΚ Βέροιας 19
  13. Νικόπολη Πρέβεζας 18

*Πρωτέας Γρεβενών, Δόξα Λευκάδας, ΑΟΚ Βέροιας και Ικαροι Τρικάλων έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.