Που θα καταλήξει ο Στάθης Ρόκας;

Σενάρια για Πύρασο, Ρήγα Φεραίο και Σαρακηνό

07Μπορεί ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου να «κρέμασε» τα παπούτσια του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ωστόσο όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο «Magnesiasports» δεν αποκλείεται να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ τον περιμένει.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τρεις ομάδες έχουν μελετήσει την περίπτωσή του, προσπαθώντας να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες για να έρθουν σε συμφωνία μαζί του. Οι δύο τουλάχιστον σύλλογοι έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της A’ EΠΣΘ, ενώ ο τρίτος έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και αν δεν διεκδικεί την πρωτιά, σίγουρα αποτελεί έναν εκ των ρυθμιστών του πρωταθλήματος.

Ο… ρυθμιστής λοιπόν, όπως αναφέρεται, που ενδιαφέρεται για τον τέως αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου και διευθυντή πλέον των «ερυθρόλευκων» ακαδημιών, δεν είναι άλλος από τον Σαρακηνό, που θέλει να κάνει την έκπληξη. Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές; Αν και ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου δεν παραδέχεται κάτι, η περίπτωση Ρόκα έχει προστεθεί στη μεταγραφολογία για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτης.

Τρίτος, αλλά σε καμία περίπτωση τελευταίος, ο Ρήγας Φεραίος, για τον οποίο το όνομα του Ρόκα έχει ακουστεί εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο οι παράγοντες της βελεστινλιώτικης ομάδας θεωρούν ότι η περίπτωση του Στάθη Ρόκα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, ωστόσο δεν ξέρουν αν θα μπορούσαν να βρουν τη «χρυσή τομή» σε περίπτωση κρούσης προς τον πρώην «ερυθρόλευκο».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι τελικές εξελίξεις θα έρθουν στο προσκήνιο την ερχόμενη Δευτέρα, με τον ίδιο τον παίκτη από την πλευρά του να μην επιβεβαιώνει τίποτε απολύτως!

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.