«Πράσινος» ο Τζόνσον

Παίκτης του Παναθηναϊκού… και με τη βούλα είναι από τη Δευτέρα (22/07) ο Ουέσλι Τζόνσον.

Από το πρωί της ημέρας είχε γίνει γνωστό ότι με τον Αμερικανό NBAer είχε επιτευχθεί πλήρης συμφωνία και μέσα στην ημέρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το deal, καλωσορίζοντας μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τον Αμερικανό σμολ φόργουορντ.

Μετά τον Τζίμερ Φριντέτ, η δεύτερη «βόμβα» του Παναθηναϊκού στο καλοκαιρινό παζάρι είναι γεγονός. Οι «πράσινοι» υπέγραψαν με έναν παίκτη που έχει συνεχή παρουσία στο ΝΒΑ τα τελευταία 10 χρόνια και συγκεκριμένα όταν έγινε ντραφτ (Νο 4) από τη Μινεσότα το 2010.

Η καριέρα που ακολούθησε δεν τον ανέδειξε σε έναν παίκτη-σταρ, αλλά σε έναν εξαιρετικό ρολίστα, που εκτός από το σκοράρισμα πρόσφερε και θέαμα με τα εντυπωσιακά του καρφώματα. Η καριέρα του: Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2010-12), στους Φοίνιξ Σανς (2012/13), στους Λος Άντζελες Λέικερς (2013-2015), στους Λ.Α. Κλίπερς (2015-2018), στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς (2018/19) και στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς (2019).

Στα 10 αυτά χρόνια είχε κατά μέσο όρο 7 πόντους και 3.2 ριμπάουντ, παίζοντας 22.1 λεπτά ανά αγώνα. Εχει πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα (πάνω από 30% με καλύτερη περίοδο το 2014 όταν άγγιξε το 45%) και την ικανότητα να μαρκάρει σε τρεις διαφορετικές θέσεις, από το “2” έως το “4”.

Έτσι, το «τριφύλλι» ολοκληρώνει με τον καλύτερο -και πιο ηχηρό- τρόπο το ρόστερ του για τη νέα σεζόν (εκτός απρόοπτου), καθώς βάζει στη… μηχανή του έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, ικανό να κάνει τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.