Πρασσάς στο «Μagnesiasports»: «Αν είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα, να μην πέσουν οι ομάδες»

O Θανάσης Πρασσάς

Διάφορα σενάρια έρχονται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο για το μέλλον των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής αλλά και των τοπικών, με την τοποθέτηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό να βάζει φωτιές!

Για αποφάσεις που θα ανακοινωθούν άμεσα και που πιθανότατα θα περιλαμβάνουν την οριστική διακοπή της αγωνιστικής δράσης έκανε λόγο ο κ. Αυγενάκης, με τις ομάδες της Μαγνησίας να κάνουν ήδη υπολογισμούς.

Στην πιο δύσκολη θέση από τις ομάδες της Μαγνησίας είναι ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, καθώς είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΟ και το μόνο που είδαμε ήταν η τοποθέτηση του Υφυπουργού. Ωστόσο από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε» ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Πρασσάς, μιλώντας στο «Magnesiasports».

Για το τι θα ήθελε ο ίδιος, η απάντησή του είναι κατηγορηματική: «Αν είναι να διακοπεί το πρωτάθλημα, ας διακοπεί. Αλλά θα πρέπει να μην υποβιβαστούν ομάδες εάν αποφασιστεί μία τέτοια κίνηση. Εμείς θέλουμε να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί εντός αγωνιστικού χώρου. Αλλά αν δεν μας δοθεί αυτή η δυνατότητα, τότε δεν πρέπει να υποβιβαστεί κανένας σύλλογος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.