Πρεμιέρα με το αριστερό για τον Κένταυρο Αγριάς

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς από την ομάδα του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η Μαγνησιώτικη ομάδα που ταξίδεψε στην Αθήνα, με ελλείψεις (Κρατήρας, Αρβανιτίδης) και με το βασικό μειονέκτημα της έλλειψης φιλικών αγώνων, γνώρισε μία αναμενόμενη ήττα, από μία ομάδα, που φετινό στόχο έχει την είσοδο στα play – off ανόδου.

Η ομάδα της Αγριάς μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και με καλές επιθετικές επιλογές (που προήλθαν κυρίως από ατομικές ενέργειες των παικτών της) και με καίριες επεμβάσεις του Σαμαρά, πήρε προβάδισμα στο σκορ 1 – 5 στο 8ο λεπτό του αγώνα !!! αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Λεωνίδα. Η ομάδα του Λεωνίδα με προωθημένη άμυνα από εκείνο το χρονικό σημείο, δυσκόλεψε αρκετά τις επιθέσεις των αθλητών του Κενταύρου, ενώ επέβαλε το ρυθμό της επιθετικά. Έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 15ο λεπτό και να πάει με προβάδισμα τριών τερμάτων στα αποδυτήρια (10 – 7 για τον Λεωνίδα).

Το σκηνικό ήταν το ίδιο και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Κένταυρο να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, στο 8ο λεπτό. Εκτός από την επιθετική δυστοκία, τα πολλά λάθη στην επίθεση, έφεραν και τα εύκολα τέρματα για την ομάδα των Αγ. Αναργύρων, η οποία διεύρυνε τη διαφορά μέχρι το τελικό σκορ (24 – 14). Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς που είναι φέτος ανανεωμένη και με αρκετούς παίκτες να έχουν νέο ρόλο στο στήσιμο της ομάδας, δείχνει ότι θέλει πίστωση χρόνου για να βρει τα βήματά της στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Στα θετικά αυτής της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας, θα κρατήσουμε το πολύ κάλο πρώτο 8λεπτο του αγώνα, σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα της Αγριάς πετούσε …φωτιές επιθετικά και είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Η συνέχεια για την ομάδα του Κενταύρου, είναι το ερχόμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, με την ομάδα της Ο.Φ. Ν. Ιωνίας.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 1 – 3, 3 – 5, 5 – 5, 7 – 6, 9 – 6. 10 – 7.
12 – 7, 14 – 8, 17 – 10, 19 – 12, 21 – 12, 24 – 14.
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων: Μακρυγιάννης (7), Παράσχης (3), Μαρούδας (4), Προκοπίου (1), Μανδυλαράς (2), Ξηρός, Τσέλος (4), Σοφικήτης, Γκίκας, Κουλελές, Γιαννακούρας, Θάνος (2), Καραμαγκέλας, Κλείτσικας (1), Βασιλείου, Γουναράς.
Κένταυρος Αγριάς: Μακρής (5), Κουρίδης, Δρενοβιάδης, Πιππής, Οικονόμου (1), Μηλιόρδος, Καρανάσιος (3), Μιχαηλίδης (1), Καραπαναγιωτίδης, Κρανιώτης (1), Ζωναρόπουλος (3), Καποτάς, Σαμαράς.
Αποβολές: 4 – 4 Πέναλτι: 1 / 1 – 1 / 2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.