Πρεμιέρα στη Β’ Εθνική Πόλο Ανδρών

Τα παιχνίδια του Α’ Γύρου της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, διεξάγονται το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου σε 5 Ομίλους.

Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν οι ΑΠΣ Οξυγόνο, ΠΑΣ Φοίβος, ΧΑΝΘ, ΟΕΑΝΑ Βόλου, με τους αγώνες να διεξάγονται στο Ποσειδώνιο.  Οι αγώνες του Β’ Γύρου θα διεξαχθούν 2-4 Απριλίου.

Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10) θα αγωνιστούν, στη Β’ Φάση (22-24/5), στους 2 Ομίλους Ανόδου και οι υπόλοιπες (σύνολο 10) στους 2 Ομίλους Καθόδου (υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες ομάδες κάθε Ομίλου, σύνολο 4). Η Τελική Φάση είναι προγραμματισμένη για τις 3-6 Ιουλίου

Οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Κλήρωσε για 5 ηλικιακά πρωταθλήματα

Οι κληρώσεις 5 ηλικιακών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης, πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΚΟΕ. Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών, η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το στις 22-24 Μαϊου στην Αθήνα, με την ομάδα του Βόλου να συμμετέχει στον Α’ Όμιλο με τους Νηρέα Χαλανδρίου, ΝΕ Πατρών και Εθνικό Πειραιά.

Η Β’ Φάση για τις Νεάνιδες θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Απριλίου με τον Βόλο να είναι στον όμιλο της Θεσσαλονίκης με τους ΠΑΟΚ, Άρη και ΝΟ Λάρισας. Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8) προκρίνονται στην Τελική Φάση (18-20 Ιουνίου) του πρωταθλήματος.

Για την Α’ Φάση της Β’ Εθνικής Γυναικών (6-8 Μαρτίου Α’ Γύρος και 8-10 Μαϊου Β’ Γύρος) στον Όμιλο του Βόλου συμμετέχουν οι Διώνη, ΝΕ Λαμίας, ΟΕΑΝΑ Βόλου και Βόλος. Στην τελική φάση (F-8, 10-12 Ιουλίου) προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου.

Από 6 έως 8 Μαρτίου πραγματοποιείται η Β’ Φάση για το πρωτάθλημα Νέων Ανδρών  με τον Βόλο να είναι στον όμιλο της Θεσσαλονίκης μαζί με ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκό, Πύρρο Ιωαννίνων και Νηρέας Λαμίας. Στην τελική φάση (19-22 Μαρτίου, F-10), προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου.

Τέλος, όμιλο έχουμε στον Βόλο και για τη Β’ φάση του πρωταθλήματος Εφήβων (10-12 Απριλίου), με τη συμμετοχή των ΝΟ Βουλιαγμένης, Βόλου, ΝΕ Λαμίας, ΝΟ Λάρισας και Νηρέα Λαμίας. Στην Γ’ Φάση (15-17 Μαϊου), προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 24).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.