Πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου για τη Β’ Γυναικών

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004 θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με διοίκηση και μέλη του αγωνιστικού τμήματος να μαθαίνουν σήμερα τη σειρά των αντιπάλων τους, όπως και ο Μαγνησιακός, που επέστρεψε στην κατηγορία.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου, με τον Βόλος 2004 να υποδέχεται την Πανσερραϊκή. Ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Νεφέλες (εκτός), Ροδόπη (εντός), Μαγνησιακό (εκτός), Αετούς Θεσσαλονίκης (εκτός), Κιλκισιακό (εντός), για να ακολουθήσει ρεπό,η αναμέτρηση με τους Λέοντες και το παιχνίδι στο φινάλε του πρώτου γύρου με την ομάδα της Σειρήνας.

Από την άλλη, ο Μαγνησιακός ξεκινά επίσης εντός με τις Νεφέλες, και ακολουθούν τα παχνίδια με Ροδόπη (εκτός), με Αετούς Θεσσαλονίκης (εκτός), με Βόλος 2004 (εντός), με Κιλκισιακό (εκτός), ακολουθεί ρεπό, και οι αναμετρήσεις με Λέοντες και Σειρήνα εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Το φινάλε για τον πρώτο γύρο γίνεται με αντίπαλο την Πανσερραϊκή εντός έδρας.

Εκ μέρους της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, τις κληρώσεις διενήργησαν ο πρόεδρός της και μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. Γ. Χατζησαρόγλου και το μέλος της, Ι. Κλώτσας, ενώ στη διαδικασία παρέστη επίσης το μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. και της Επιτροπής Διοργανώσεων, Π. Διακοφώτης.

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα υγεία, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ως Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Η Ε.Π.Ο. θα κάνει τα πάντα για τις ομάδες και τις αθλήτριες, οι οποίες, με αυταπάρνηση και υπό δυσχερείς συνθήκες, αναβαθμίζουν συνεχώς το αγωνιστικό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τις ευχαριστούμε και παραμένουμε δίπλα τους για ακόμα καλύτερες ημέρες. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά», δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Γ. Χατζησαρόγλου επ’ ευκαιρία των κληρώσεων.