Πριμ από τη διοίκηση της Νίκης στους παίκτες για το Κύπελλο

Στη συνάντηση που είχε με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης την Τρίτη, όπου συμφωνήθηκε να τους δοθεί πριμ για την πορεία τους στο Κύπελλο, αναφέρθηκε ο Νίκος Ιμεράι με δηλώσεις που έκανε στον Blue Heart 105.1 και την εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη. Επίσης σε ό,τι αφορά τον Μπάιριτς είπε ότι περιμένει το πράσινο φως από τους προπονητές για το αν θα γυρίσει ο Κροάτης στην ομάδα. Ακόμη, διαβεβαίωσε όλους τους φιλάθλους ότι τα πράγματα φέτος θα είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται να υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Επίσης, αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες έχουν υπογράψει και τους έχουν δοθεί και προκαταβολές και πως ο σχεδιασμός της Νίκης προχωρά σε όλα τα επίπεδα, αλλά δε θα γίνει τίποτα γνωστό, αν δεν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αρχικά ο κ. Ιμεράι μίλησε για τη συνάντηση με τους παίκτες: «Είχαμε μία οικογενειακή συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές στα γραφεία μου και θέλουν κάποιο πριμ για το Κύπελλο. Εντάξει, τους “γλυκάναμε” λίγο, γιατί τα παιδιά δουλεύουν και προπονούνται, ενώ όλες οι ομάδες έχουν σταματήσει. Θέλουν κι αυτοί κάποια στιγμή να πάνε διακοπές. Το κλίμα ήταν θετικό και φυσικά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη την Κυριακή».

Σχετικά με τον Μπάιριτς επισήμανε: «Πρέπει να έρθει κι αυτός. Το θέμα είναι αν οι προπονητές τον θέλουν ή όχι. Εγώ περιμένω το πράσινο φως απ’ αυτούς, για να στείλουμε στον ποδοσφαιριστή τα εισιτήρια. Ο Μπάιριτς δε μιλάει με μένα, αλλά με τον γενικό αρχηγό. Νομίζω ότι οι προπονητές δε θέλουν τον Μπάιριτς. Αν μου πουν αυτοί ότι τον θέλουν και τον υπολογίζουν, βεβαίως θα τον φέρουμε».

Ο κ. Ιμεράι συμπλήρωσε ότι γίνονται προσπάθειες να πάρει άδεια ο Παπαδήμας, αλλά ανέφερε ότι η ομάδα έχει παίκτες.

Ακολούθως έκανε λόγο για την επόμενη μέρα: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι και θα είμαστε σε ακόμη καλύτερο φεγγάρι. Από τον περσινό κορμό θα υπάρχουν δύο-τρεις απουσίες. Όσοι δεν παραμείνουν είναι αυτοί που δε θέλουν. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, ούτε εμείς τους θέλουμε. Μέχρι να τελειώσει η ομάδα τις υποχρεώσεις της για το Κύπελλο, δεν ανακοινώνουμε τίποτα. Έχουμε μιλήσει και μιλάμε και κάθε μέρα δεχόμαστε τηλεφωνήματα από παίκτες και μάνατζερ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά της Νίκης».

Ακόμη ο διοικητικός ηγέτης της Νίκης Βόλου επιβεβαίωσε ότι έχουν δρομολογηθεί κι άλλα θέματα, όπως ο ιματισμός της ομάδας ή το προπονητικό κέντρο που θα κάνει προετοιμασία, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχοντας προς το παρόν ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. «Υπάρχουν παίκτες που έχουν πάρει προκαταβολές και έχουν υπογράψει. Ο κόσμος δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί, γιατί, αν πέρσι ήταν καλά τα πράγματα, φέτος θα είναι πολύ καλά», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο Νίκος Ιμεράι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.