Προανήγγειλε παραχώρηση του ΕΑΚ ο Μπέος για το μεθεπόμενο ματς

Πέρα από τη σφοδρή αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Πέγιο, ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, στον Βόλος 9.86 προανήγγειλε την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό, αν γίνουν , όπως είπε, οι σωστές ενέργειες, αν και βεβαίως στους ερυθρόλευκους θεωρούν ότι όλα αυτά ήταν προσχηματικά.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

απόδοση δηλώσεων: Magnesiasports
«Ο Ολυμπιακός Βόλου συμφωνώ ότι δε θα κινδυνεύσει. Το 2014, όταν με ρωτήσατε επανειλημμένως αν θα βοηθήσω τον Ολυμπιακό ή τη Νίκη η απάντησή μου ήταν “καμία απολύτως βοήθεια”. Να δείτε λοιπόν πόσο πιστός παραμένω.

Για την ανακοίνωση του Δήμου, η αναφορά σε εξωθεσμικούς δεν απευθύνεται στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά σε άτομα που δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο, τα οποία βγάζουν ανακοινώσεις και παίρνουν θέση.

Ο Δήμος δε θέλει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ποιος σας είπε ότι θέλει να βοηθήσει; Κρατά ίσες αποστάσεις με όλους. Ποιος σας είπε ότι λειτουργεί ο Δήμος, βοηθώντας κάποια ομάδα; Ο Ολυμπιακός έχει δηλώσει ως έδρα το Πανθεσσαλικό και έχει ως εναλλακτική λύση το ΕΑΚ για έκτακτη ανάγκη.

Έρχεται λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου στις 15 Ιανουαρίου. Για να δείτε για τι αστεία υπόθεση μιλάμε… Επειδή έτσι τους κάπνισε στις 15 ζητούν το γήπεδο για τις 19; Τι λέτε ρε; Είναι δικό σας το γήπεδο; Είναι δημοτικό και δεν ανήκει σε κανέναν Ολυμπιακό. Να μας πει ο Ολυμπιακός πόσα λεφτά έδωσε φέτος. Μπαταχτσήδες. Εγώ το έφτιαξα το ΕΑΚ και έδωσα πολλά λεφτά, για να μπορεί να το χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός στη Β’ Εθνική. Έχετε δώσει κάνα 40αρι για τις προπονήσεις;

Δεν είναι των ομάδων το γήπεδο να στέλνουν ένα έγγραφο τρεις μέρες πριν και να ζητάνε το γήπεδο την Κυριακή. Ποιοι είστε εσείς ρε; Πότε αποκτήσατε τέτοια δικαιώματα;

Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό; Ότι σας βγάζει τα δίχτυα η Νίκη και δεν έχετε να τ’ αλλάξετε; Αυτοί είστε… Τις αδυναμίες και τα ξεφτιλίκια σας δε θα τα πηγαίνετε αλλού. Ποιο είναι το πρόβλημα για το Πανθεσσαλικό;

Να έστελνε ο Ολυμπιακός το έγγραφο την 1η ή τη 2η του μηνός, όχι στις 15 για τις 19. Εμείς δε θα κριθούμε από τον Βούδα, τον Κούδα, τον Μανίνη και τον Κρίκη… Θα κριθούμε από το έργο μας».

Πάντως ο κ. Μπέος έδειξε θετικός να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚ στον επόμενο αγώνα έδρας ο Ολυμπιακός Βόλου, αρκεί, όπως επισήμανε, να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας και να κάνει τις σωστές διαδικασίες: «Το τίμημα δεν το ορίζει ο Μπέος. Υπάρχουν όροι που πρέπει να τηρούνται. Αν κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου σοβαρό αίτημα ότι για τους επόμενους μήνες-δε μας ενδιαφέρουν οι λόγοι, γιατί προφανώς θεωρούν πιο φιλόξενο το ΕΑΚ- Ο Δήμος Βόλου θα κάνει δεκτό το αίτημά του.

Αλλά ετσιθελικά, νταϊλίκα δεν περνάνε σ’ αυτή τη δημοτική αρχή και οι απειλές επιστρέφονται. Να στείλουν ένα επίσημο έγγραφο, δεν είναι μαγαζάκι τους. Κάντε τις σωστές ενέργειες και θεωρήστε δεδομένο ότι το έχετε το γήπεδο. Αλλά με μαγκιές και γύφτικα όχι. Δε σας βλέπουμε», τόνισε ο Αχ. Μπέος και συνέχισε: «Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου απευθύνεται στα εξωθεσμικά ανθρωπάκια, στα οποία έχει δώσει λόγο η διοίκηση, ώστε να κάνουν κριτική. Δε γίνεται τίποτα στον Ολυμπιακό Βόλου, αν δεν ερωτηθούν αυτοί. Δεν είδατε στην παρουσίαση των μεταγραφών, που χτυπούσαν παλαμάκι και είχαν καραμούζες. Το κλαρίνο έλειπε. Την αρκούδα ξέχασαν να φέρουν. 40 ήσασταν».

Ακόμη, ο εν αργία δήμαρχος κάλεσε τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου να πληρώσουν το πρόστιμο για τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ., καθώς διαφορετικά, όπως ανέφερε, δε θα οριστεί το επόμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.