Προχωρά για την επόμενη χρονιά η Νίκη Βόλου

Μετά το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2021-22

Με ισοπαλία (0-0) ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις της στις Σέρρες η Νίκη Βόλου, με την επόμενη αγωνιστική περίοδο να έρχεται πλέον στο προσκήνιο και τις κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση να έχουν ήδη αρχίσει.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα έχει αυτή τη στιγμή έναν αγωνιστικό κορμό, που συστάθηκε υπό τις οδηγίες του Αλέκου Βοσνιάδη. Δεν διαφαίνεται μάλιστα ν’ αλλάζει το τοπίο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Θεσσαλονικιό προπονητή να παραμένει ο απόλυτος άρχων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οπότε αυτό που μπορεί να περιμένει κανείς είναι ουσιαστικές αλλαγές. Με τον αγωνιστικό κορμό να παραμένει σταθερός, οι προσθαφαιρέσεις αναμένεται να είναι ουσιαστικές, ώστε η Νίκη να είναι σε θέση να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν αυτό το καλύτερο δυνατό είναι καλύτερο και από την 4η θέση στην οποία οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν στη φετινή βαθμολογική κατάταξη, είναι κάτι που θα προσδιορίσει η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή. Πάντως ο Αλέκος Βοσνιάδης ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει τονίσει ότι στόχος είναι ένα βήμα τη φορά…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.