Προχωρά ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο 24χρονος Αργεντίνος μέσος Φράνκο Κολέλα είναι πλέον επί ελληνικού εδάφους καθώς αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Μαγνησία, προκειμένου να ενταχθεί και επισήμως στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο παίκτης ήρθε ήδη σε επαφή με τους διοικούντες για τα τυπικά, ώστε να κλείσει η συμφωνία και επισήμως και να ενταχθεί από εκεί και πέρα στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Στέφανου Ξηροφώτου. Θα είναι αυτή η τελευταία μεταγραφή για τους  «ερυθρόλευκους»; Δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα αποκτηθεί και ο κοινοτικός ποδοσφαιριστής που εσχάτως απασχόλησε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, για τη συμφωνία με τον οποίο υπάρχουν ωστόσο εμπόδια. Όπως αναφέρουν διοικούντες της ΠΑΕ, αν δεν προχωρήσει αυτή τη μεταγραφή δεν θα υπάρξει κάποια άλλη περίπτωση παίκτη, οπότε θα περιμένουν όλοι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για περαιτέρω ενίσχυση ή και για διορθωτικές κινήσεις.

«Κάθε αντίπαλος εύκολος όσο και δύσκολος»

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, είναι δεδομένη η ικανοποίηση για την τοποθέτηση της ομάδας στο Βόρειο Όμιλο, μετά από τη σχετική κλήρωση όπως ανακοινώθηκε, απέναντι σε σύνολα τα οποία εδρεύουν σε πιο κοντινές περιοχές, και οι μετακινήσεις θα είναι σαφώς μικρότερες και λιγότερο κοστοβόρες. Άλλωστε οι εποχές είναι περίεργες για όλους τους συλλόγους, και θέληση όλων είναι τα έξοδα να παραμένουν όσο πιο χαμηλά γίνεται.

Στόχος του Ολυμπιακού Βόλου- όπως έχει τονιστεί εξάλλου- είναι να πρωταγωνιστήσει ομάδα και να διεκδικήσει την άνοδο στην κατηγορία της Super League 2, από τη στιγμή που δεν προχώρησε η αναδιάρθρωση. Σ’ αυτό το πλαίσιο σχηματίστηκε το ρόστερ, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων και μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλούν ομαλά όπως εκτιμάται.

Βέβαια κανένας αντίπαλος δεν υποτιμάται, αλλά ούτε και φοβίζει. «Η κάθε ομάδα είναι τόσο εύκολη όσο και δύσκολη. Στόχος είναι να εξαρτάται από τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού Βόλου το αποτέλεσμα, με στόχο σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη» όπως αναφέρουν στελέχη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.

Σχετικά με την προετοιμασία, δεν θα υπάρχει φιλικό το ερχόμενο σαββατοκύριακο από τη στιγμή που ακυρώθηκε αυτό με την Τρίγλια, μία ομάδα που έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League. Μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος πάντως, στις 7 Νοεμβρίου, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, η πρόβα τζενεράλε πιθανότατα για τους «ερυθρόλευκους», ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.