Προχωράει με Γιαουπλάρι η Δήμητρα Ευξεινούπολης-Σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ

Οι τελευταίες κινήσεις της Δήμητρας Ευξεινούπολης στο μεταγραφικό πλαίσιο της Μαγνησίας και όχι μόνο δείχνουν προς την κατεύθυνση σημαντικών αλλαγών ενόψει της δεύτερης χρονιάς στη Γ’ Εθνική κατηγορία, με την πρότερη εμπειρία να οδηγεί σε προσθήκες που αυξάνουν τη δυναμική της ομάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού Λευτέρη Γιαουπλάρι, θέλοντας να ενισχύσει την άμυνα, μετά και τις προσθήκες στην επίθεση, αφού Αναστασίου και Σιόβας αποτελούν πλέον μέλη της Δήμητρας, προερχόμενοι και αυτοί από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου. Σύντομα μάλιστα δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και συμφωνία με τον παίκτη, αφού η συζήτηση λέγεται ότι είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Σενάρια πάλι κάνουν την εμφάνισή τους όσον αφορά τις συζητήσεις με παίκτες που βρίσκονταν την τελευταία χρονιά στο δυναμικό της ομάδας. Έτσι, ακόμη δεν είναι 100% σίγουρο τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Μπένου, Τετριμίδα, Στεργίου, Παπαναστασίου, Κλουκουτάρα, τη στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στεργιόπουλος καταλήγει στην Αγία Άννα, ομάδα στην οποία επιστρέφει και ο μέχρι πρότινος δανεικός Τζοβάρας. Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Καραγιώργος φέρεται να είναι πολύ κοντά στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ενώ παρελθόν αποτελούν οι Σάβολι και Μεντί.

Όλα αυτά δείχνουν ότι οι αλλαγές στο ρόστερ της Δήμητρας είναι σημαντικές, και δεν αποκλείεται με βάση τις ανανεώσεις που έχουν γίνει έως τώρα, οι παίκτες που θα παραμείνουν στο δυναμικό της ομάδας από την τελευταία χρονιά να είναι το πολύ επτά και όχι περισσότεροι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.