Προχωρούν οι επαφές με Αμερικανό πολίστα για τον Βόλο

Ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Μπορεί εξ αρχής οι διοικούντες της ομάδας πόλο Ανδρών του ΟΥΚ Βόλου να είχαν δηλώσει ότι δεν θα αποκτήσει ξένους η ομάδα απλά για τις εντυπώσεις και μόνο και για να επιβαρυνθεί οικονομικά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ωστόσο στο περιθώριο του αγώνα του Σαββάτου και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, αναμένονται εξελίξεις και σ’ αυτό το κομμάτι.

Έχοντας ήδη αναφέρει στην παρουσίαση της ομάδας πριν από λίγες ημέρες ότι η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο έχουν δεχθεί κρούσεις κυρίως για Αμερικανούς πολίστες που θέλουν να έχουν αγωνιστική δράση, λόγω του προολυμπιακού χαρακτήρα της χρονιάς που διανύουμε πλέον, το Σάββατο πιθανότατα να βρίσκεται εκπρόσωπος Αμερικανού πολίστα στον Βόλο για λογαριασμό της ομάδας, και απομένει και η άφιξη του ίδιου του παίκτη στην Ελλάδα, έχοντας βέβαια να ξεπεράσει και τον σκόπελο των περιορισμών στις διεθνείς μετακινήσεις λόγω covid. Ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και αμφίδρομο, οπότε δεν αποκλείεται αμέσως μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας για την Α1 να γίνουν και ανακοινώσεις.

Προετοιμασία με το… θράσος του «πρωτάρη»

Αυτό που προέχει πάντως για το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα είναι οι προπονήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου, στο ΕΑΚ Βόλου, με αντίπαλο τον ΝΟ Χανίων, που θα αρχίσει στις 13:00.

Οι προπονήσεις είναι κάτι παραπάνω από δυνατές τις τελευταίες ημέρες, με τους παίκτες του ΟΥΚ να θέλουν με το… θράσος του «πρωτάρη» στην κατηγορία να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Άγχος υπάρχει, όπως ήταν αναμενόμενο, ωστόσο θέληση όλων είναι αυτό το άγχος να γίνει δημιουργικό και παραγωγικό και να φέρει αποτελέσματα απέναντι σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αντίπαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.