Πρόεδρος Τρικάλων: «Το ποδόσφαιρο το έφτιαξαν άνδρες, όχι κοριτσάκια»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Α.Ο. Τρίκαλα έμεινε στο 0-0 με τη Νέα Σελεύκεια στη φάση των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για το τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμά τους, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους, αλλά και από τη διοίκηση.
Στο πλαίσιο της κριτικής που ασκήθηκε στους παίκτες για τη γενικότερη εικόνα των Τρικάλων τελευταία, ο πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Μπέκας, προχώρησε σε μία πρωτοφανή δήλωση, την οποία ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ο ίδιος συγκεκριμένα έγραψε: «Το ποδόσφαιριο το έφτιαξαν άντρες όχι κοριτσάκια, κοριτσάκια έφτιαξαν το μπαλέτο και τα μήλα και διακρίνονται αυτοί που παίζουν με καρδιά αετού και όχι σπουργιτιού, ο νοών νοείτω».
Ο Στέλιος Μπέκας διατελεί πρόεδρος στον Α.Ο. Τρίκαλα από τον Οκτώβριο του 2024, ωστόσο φαίνεται να μην γνωρίζει ότι στην ίδια πόλη παίζουν και οι γυναίκες ποδόσφαιρο. Τα Τρίκαλα είναι φέτος στην Α’ Εθνική και οι παίκτριές τους παίζουν με το ίδιο πάθος, χωρίς να έχουν την ίδια αναγνώριση και πολλές φορές βιώνουν και την απαξίωση, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.