Προετοιμάζεται για την «πρεμιέρα» με ΑΕΒΔ η Νίκη

Η Νίκη Βόλου πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο που έφυγε την «πρόβα τζενεράλε» της, ενόψει έναρξης Α1 ΕΣΚΑΘ, κερδίζοντας τον Αμπελώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και, πλέον, μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της, ενόψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, κόντρα στην ΑΕΒΔ το Σάββατο, εντός έδρας (18:00).

Ο τεχνικός των κυανόλευκων, Λάμπρος Πρέκας, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κι ενδέχεται να παρατάξει πλήρη την ομάδα του στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα, κανονικά στις προπονήσεις μπήκε αυτήν την εβδομάδα, ο Παναγιώτης Παπούλιας, που ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, ενώ ο αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Τσώλης, υπέστη ένα μικροτράβηγμα στο πόδι του, κατά την διάρκεια του φιλικού του Σαββάτου, με αντίπαλο τον Αμπελώνα κι ενδέχεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων από αύριο, Τετάρτη (26/10).

Αντίπαλός της Νίκης θα είναι η νεοφώτιστη ΑΕΒΔ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας το απόγευμα του Σαββάτου (18:00). Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης της Νίκης καλεί τον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στην αναμέτρηση, βοηθώντας, παράλληλα, την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα, με μία οικονομική ενίσχυση της τάξης των 5 ευρώ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες των κυανόλευκων θα δώσουν προσκλήσεις στους διοικούντες της ομάδας του Διμηνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κοντά, σε μία κίνηση που πρεσβεύει το «ευ αγωνίζεσθαι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.