Προετοιμάζεται πάνοπλος για Κύπελλο και Νίκη ο Ίωνας

Ο Ίωνας συνεχίζει την προετοιμασία του, στο πλαίσιο της νοκ-άουτ αναμέτρησης του επόμενου Σαββατοκύριακου, κόντρα στη Νίκη για το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, επιθυμώντας παράλληλα να είναι έτοιμος και στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής κατηγορίας, στα τέλη Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας του Άγη Τζούμα, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ (5/10) φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με αντίπαλο τον Κένταυρο Ζαγοράς, του Κώστα Δέρβου, την ομάδα – έκπληξη του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ, η οποία, αν και νεοφώτιστη στην Α2 τοπική, κατάφερε σε έναν όμιλο με Νίκη και Ανάληψη, να κυνηγά την πρόκρισή της, μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Το «απουσιολόγιο» του Τζούμα είναι λευκό, δίχως κανένας καλαθοσφαιριστής του να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτής και της επόμενης, εκτός από το Σάββατο, κατά το οποίο θα δοθεί ρεπό. Το επόμενο επίσημο παιχνίδι που έρχεται για τον Ίωνα, κόντρα στη Νίκη, αποτελεί ένα δυνατό «τεστ», σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιθυνόντων του συλλόγου, ενόψει του πρωταθλήματος, στο οποίο πέφτει και η μεγαλύτερη βαρύτητα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.