Προετοιμασία για νέο γυμναστήριο κλειστού στίβου στον Βόλο, αντί ποδηλατοδρομίου!

Ακύρωσε τα σχέδια Αγοραστού-Μπέου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας

Γυμναστήριο κλειστού στίβου αντί ποδηλατοδρομίου προωθεί η νέα περιφερειακή Αρχή, με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα ν’ ακυρώνει τα πλάνα Αγοραστού-Μπέου, που είχαν έρθει στο προσκήνιο από το 2019. Βρισκόμενος σήμερα στον Βόλο, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, αποκάλυψε ότι άλλαξε η χρήση γης που επρόκειτο να διατεθεί για το ποδηλατοδρόμιο στον Βόλο και πλέον η έκταση θα διατεθεί για την κατασκευή γυμναστηρίου κλειστού στίβου!

«Συζητάμε για διάφορα αθλητικά έργα στη Μαγνησία και σε όλη τη Θεσσαλία. Μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», άλλαξε η χρήση γης για το παλαιό ποδηλατοδρόμιο και θα γίνει γυμναστήριο κλειστού στίβου, το οποίο θα είναι σημαντικό έργο, διότι θα προσελκύσει αρκετό κόσμο. Ανοιχτό ποδηλατοδρόμιο δεν υπάρχει σε καμία πόλη του κόσμου. Αν γινόταν σύντομα το παρκέ θα χαλούσε και δεν θα είχε κανένα νόημα. Οπότε έγινε αλλαγή, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. περιφερειάρχης.

Μάλιστα, ο κ. Κουρέτας δεν διέψευσε το ενδεχόμενο να έχουμε και την προώθηση της κατασκευής κλειστού κολυμβητηρίου στη Ζαγορά, αλλά και σε άλλες περιοχές της Θεσσαλίας, όπως και κλειστά γυμναστήρια. Υπογράμμισε δε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα και το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΝΟΒΑ στον Βόλο. «Όλες οι εγκαταστάσεις θα ανασκευαστούν. Έτσι ο ΝΟΒΑ θα αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος» σημείωσε ο κ. Κουρέτας.

Όπως έκανε άλλωστε γνωστό, τα αθλητικά έργα που σχεδιάζει να υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα γίνουν γνωστά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.