Χαμένα ριμπάουντ και άστοχα σουτ μετρά η Νίκη Βόλου

Προετοιμασία πλέον για το παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων

Τις πληγές της κοιτά να επουλώσει η Νίκη Βόλου, αφού μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ήρθε κι αυτή από τον Έσπερο Λαμίας εντός έδρας μάλιστα, ενώ ακολουθεί μία ακόμη δύσκολη αποστολή, εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αίολο Τρικάλων. Οπότε όχι μόνο δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αλλά οι «κυανόλευκοι» πρέπει να διορθώσουν πράγματα άμεσα για να διεκδικήσουν κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελαν και οι δύο» σχολίαζε μετά το τέλος του αγώνα με τον Έσπερο Λαμίας ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Μαύρος, που με την καθαρά μπασκετική ματιά του εντόπισε άμεσα τα όσα έφταιξαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και χάθηκε ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα. «Μπήκαμε στην αρχή νωθρά και από ένα σημείο φέραμε την μπάλα κοντά στο καλάθι, βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα ισορροπήσαμε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε. Θα μπορούσε με τη λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι να είναι στους δέκα πόντους, αλλά από δύο φάσεις έκλεισε το ημίχρονο στους τέσσερις. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε εκατέρωθεν νευρικότητα. Είχαμε πολλά ξεμαρκάριστα και εύκολα σουτ στα οποία όμως ήμαστε άστοχοι και στο τέλος του αγώνα ήταν καθοριστικό το ότι χάσαμε κάποια σημαντικά ριμπάουντ. Το ματς πήγε στις λεπτομέρειες και ήμαστε άτυχοι» τόνισε μεταξύ άλλων, έχοντας πλέον στο μυαλό του τον αγώνα με τον Αίολο Τρικάλων, εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή. «Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τα φαβορί του ομίλου για την άνοδο στην Α2 και θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε» ανέφερε ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

«Δεν υπάρχουν καλές και κακές ομάδες»

Ιδιαίτερη ήταν η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής για τον παίκτη του Εσπέρου Λαμίας Γιώργο Λάππα, αφού και ο ίδιος ο Βολιώτης γκαρντ επεσήμανε τη σχέση του με τη Νίκη Βόλου…

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και για μένα ένας λόγος παραπάνω που είμαι από τη Νέα Ιωνία και Νίκη Βόλου. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και άξιζε να το δει ο κόσμος για να το απολαύσει» σημείωσε ο Γιώργος Λάππας, που θα τεθεί αντιμέτωπος την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον οποίο ο Έσπερος υποδέχεται στη Λαμία, χωρίς να κάνει προβλέψεις… « Όλοι μπορούν να ηττηθούν από όλους και όλοι να κερδίσουν όλες τις ομάδες. Έχουμε ένα ακόμη ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας με ακόμη μία ομάδα του Βόλου, στην έδρα μας αυτή τη φορά. Ελπίζουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε» σημείωσε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο προπονητής του Εσπέρου, Γιάννης Σοφογιάννης, αφού εξέφρασε την εκτίμηση που έχει για τη Νίκη Βόλου και τη Διοικούσα Επιτροπή των «κυανόλευκων», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που θα βρει τον δρόμο της.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Γιάννης Σοφογιάννης επεσήμανε: «Κάθε βδομάδα δεν ξέρεις τι θ’ αντιμετωπίσεις. Να δούμε αν θα είμαστε πλήρεις και έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας με τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι μία καλή ομάδα της κατηγορίας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.