Προετοιμασία υπό βροχή στο «Π. Μαγουλάς» για τη Νίκη Βόλου

Φωτογραφία αρχείου

Oύτε η βροχή δεν έδειξε ικανή για να σταματήσει την προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει του αγώνα με τη Βέροια εκτός έδρας, οπότε και οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έκαναν κανονικά προπόνηση (δεδομένων και των συνθηκών) στο «Παντελής Μαγουλάς».

«Η προπόνηση δεν μπορεί να σταματήσει. Αν βρέχει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές;» είναι το ρητορικό ερώτημα που έθεταν άνθρωποι της ομάδας κατά τη διάρκεια του χθεσινού σταδίου της προετοιμασίας, δείγμα της θέλησης που υπάρχει για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με τη Βέροια. Όλοι γνωρίζουν καλά ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με τον επόμενο αντίπαλο της Νίκης Βόλου να είναι ένας από τους πιο δυνατούς που θα αντιμετωπίσουν φέτος οι «κυανόλευκοι».
Σε κάθε περίπτωση αν η Νίκη Βόλου αποδράσει με διπλό από την έδρα της Βέροιας θα μπορέσει να την πιάσει στους 18 βαθμούς. Αυτό και μόνο το στοιχείο καταδεικνύει και το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας, ίσως ο πλέον κομβικός μετά την υπερπροσπάθεια που έχουν καταβάλει οι «κυανόλευκοι» το τελευταίο χρονικό διάστημα, παίρνοντας τα αποτελέσματα που ήθελαν απέναντι στους αντιπάλους τους. Άλλωστε αν υπάρχουν διαθέσεις πρωταθλητισμού θα πρέπει να εκφράζονται και εκτός έδρας με σημαντικά αποτελέσματα, κάτι που ο Στάικος Βεργέτης με τον τρόπο του θέλει να περάσει στους παίκτες.
Η κακοκαιρία πάντως είναι ένα θέμα, αφού η βροχή ήταν έντονη ακόμη και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οπότε και οι παίκτες κλήθηκαν να είναι κάπως προσεκτικοί για να μην εμφανιστούν προβλήματα από το πουθενά.

Τα ίδια θέματα ανοιχτά…
Για μία ακόμη εβδομάδα πάντως η Νίκη δεν είναι αλώβητη. Η περίπτωση του Σεμπάστιαν Καμπαγέρο παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής. Οι πιθανότητες ν’ αγωνιστεί μειώνονται μέρα με τη μέρα από τη στιγμή που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και έχει μείνει σαφώς πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Η αυριανή είναι ίσως η πλέον κρίσιμη ημέρα για τον Καμπαγέρο, όπου και θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να συμπεριληφθεί τουλάχιστον στην αποστολή για τη Βέροια. Όμως μοιάζει δεδομένο ότι τα βασικά πλάνα του Στάικου Βεργέτη αυτήν τη στιγμή δεν τον περιλαμβάνουν.

Ο μικροτραυματισμός του Βοσκόπουλου από την άλλη δεν προβληματίζει ιδιαίτερα. Επίσης τα πλάνα του προπονητή της Νίκης Βόλου δεν συμπεριλαμβάνουν τον Αντόνιο Ροχάνο, αφού ο παίκτης θα εκτίσει την ποινή που έχει λόγω καρτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.