Προετοιμάζεται για Ασπρόπυργο η Νίκη Βόλου

Ο Στάμος διαιτητής της αναμέτρησης

Με το που ήρθε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον Βόλο για τη Νίκη, έπεσε στα βαθιά και συγκεκριμένα στα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν διάστημα μίας εβδομάδας για προετοιμασία όπως οι κάποιες από τις ομάδες του ομίλου, καθώς υπάρχει και το εξ αναβολής μεθαύριο Τετάρτη με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, καθώς είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα του Ασπροπύργου. Έτσι, μέσα σε ελάχιστες ημέρες και μετά από ταξίδι στη Ρόδο, η Νίκη θα ταξιδέψει και πάλι για εκτός έδρας αναμέτρηση, έχοντας ως μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Απών θα είναι ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Aπό την άλλη, ο Τσιμπούκας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Στάμος της Ένωσης Αθηνών, με βοηθούς τους Θανάση Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας) και Γιώργο Χριστοδούλου (Ημαθίας). 4η διαιτητής θα είναι η Ελένη Αντωνίου της Ένωσης Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής ο Γιώργος Λιάνος της Ένωσης Βοιωτίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.