Προετοιμάζεται η Κ17 του Ολυμπιακού Βόλου

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, χθες Τρίτη συνεδρίασε η επιτροπή των τμημάτων υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου, με σκοπό την οργάνωση της ομάδας Κ17, που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Νέων.

Πρώτη προτεραιότητα δόθηκε στην εξεύρεση προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ψηλά στη λίστα της επιτροπής είναι ο προπονητής της Κ15 και υπεύθυνος των τμημάτων της ακαδημίας κ. Σταμπουλής Σταύρος.

Επίσης, συζητήθηκαν και άλλα οργανωτικά θέματα που αφορούν την ομάδα, όπως χώροι προπόνησης και αγώνων – κατάρτιση προϋπολογισμού κ.λ.π. Παράλληλα προγραμματίζεται και θα ανακοινωθεί προσεχώς η διενέργεια δοκιμαστικών προπονήσεων για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα.  Συγχρόνως αποφασίστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:30 να γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς. Καλούνται οι ποδοσφαιριστές τις Κ17 και όσοι άλλοι επιθυμούν να παραβρεθούν στη συνάντηση με σκοπό την ενημέρωσή τους για το πρόγραμμα προετοιμασίας.