Προφορικές συμφωνίες με τρεις ποδοσφαιριστές για τον Ολυμπιακό Βόλου

Θα «τρέξουν» τα μεταγραφικά με την έλευση του προπονητή

Παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει να θεωρούνται οι Κώστας Κόφφας, Σεραφείμ Παπαϊωάννου και Αντώνης Θεοδωρόπουλος, μιας και υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη και απομένουν τα τυπικά για να γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις απόκτησης παικτών.
Ο πρώτος είναι αμυντικό χαφ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Λευκίμμη στη Γ’ Εθνική, ενώ ο δεύτερος είναι στόπερ και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Μυκόνου. Ο τρίτος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Πλέον, αύριο Παρασκευή, 1η Ιουλίου, με την έλευση του προπονητή Θεοδόση Θεοδοσιάδη για να γίνει η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, θα υπάρξει ενημέρωση από τους Διοικούντες του Ερασιτέχνη, παρουσία του Κώστα Σταματίου, σχετικά με τα μεταγραφικά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Επίσης, αύριο θα υπάρχει συνάντηση του νέου προπονητή με τους τρεις παίκτες από το περυσινό ρόστερ (Παπακώστα, Σκοπελίτη και Κόλα), ώστε να οριστικοποιηθεί η ανανέωση συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη νέα σεζόν.
Τέλος, υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αντιμετωπίζουν θέματα είτε με τη δουλειά τους, είτε εκπληρώνουν στρατιωτική θητεία και αναμένεται και γι’ αυτές τις περιπτώσεις να επιληφθεί ο νέος προπονητής.
Σχετικά με την έλευση παικτών από τη μεριά του Θεοδόση Θεοδοσιάδη και γνωρίζει καλά ο ίδιος, αυτό θα εξαρτηθεί από το μπάτζετ, μιας και τα οικονομικά δεδομένα είναι σφιχτά, από τη στιγμή που δεν υπάρχει επενδυτής στην «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.