Πρόγκνι: Έρχεται με μεγάλες προσδοκίες ο Τζάθας

Σε δηλώσεις που έκανε μιλώντας στο Blue Heart για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης Βόλο, Δημήτρη Τζάθα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παντελής Πρόγκνι, αποκάλυψε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα στα Φάρσαλα: «Έχουμε ένα νέο παίκτη στην ομάδα μας, που έρχεται με μεγάλες προσδοκίες. Είναι πολύ καλό παιδί. Ενσωματώθηκε στην ομάδα και θα τον έχουμε κατά 99% στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Προχωράμε, όπως έχουμε πει, παίρνοντας σιγά-σιγά καλούς και ποιοτικούς παίκτες και πάνω απ’ όλα παίκτες που θα τιμήσουν τη φανέλα της Νίκης και έχουν όρεξη να δουλέψουν. Αυτή είναι η εντολή που έχω πάρει, γιατί έχω λόγο στις μεταγραφές»»

Όσο για τον στόχο της ομάδας, ο παράγοντας της Νίκης ανέφερε: «Ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση ξεκάθαρα. Προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα, αλλά ακούμε και κριτική. Δουλεύουμε και την ακαδημία, γιατί έχουμε σχέδια να τροφοδοτήσουμε την ομάδα με παιδιά από τα σπλάχνα της Νίκης. Κάνουμε τη δουλειά μας, χωρίς να βγάζουμε πράγματα προς τα έξω. Όταν η ομάδα θα έχει αποκτήσει αυτά που πρέπει, θα είναι πιο εύκολα για όλους μας. Θέλω να πω στον φίλαθλο κόσμο να έρθει κοντά, γιατί βλέπω ότι είναι απομακρυσμένοι από την ομάδα, καθώς έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε τη Νίκη εκεί που της αξίζει. Θέλουμε βέβαια να έρθουν και τα αποτελέσματα, όπως θέλουμε, γιατί αυτά μετράνε καλώς ή κακώς. Δε φοβόμαστε καμία ομάδα μ’ αυτό το ρόστερ και μ’ αυτή τη δουλειά που κάνουμε και δεν υποτιμούμε επίσης καμία ομάδα. Μ’ αρέσει πολύ το κλίμα. Είναι όλοι καταπληκτικά παιδιά».

Παράλληλα, ο γενικός αρχηγός της ομάδας αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης Γκάγκαλης έχει υπογράψει και απομένει να ανακοινωθεί.

Για τον Παντελή Πρόγκνι μίλησαν και δύο ποδοσφαιριστές της Νίκης, που φιλοξενήθηκαν μαζί του στο στούντιο του Blue Heart, ο Αλέξανδρος Αναστασίου και ο Μένιος Θεολόγης. Ο πρώτος είπε: «Ο Παντελής είναι συνεχώς μαζί μας, τρέχει για τα πάντα, μας μιλάει και μας δίνει ψυχολογία. Χρειαζόμασταν έναν τέτοιο άνθρωπο στην ομάδα. Δεν έχει κλείσει ακόμη ένα μήνα και έχει καταφέρει τόσα πολλά». Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα των κυανόλευκων, υπογράμμισε: «Παίζει ρόλο πως ό,τι και να γίνει κάποιος είναι απέξω για σένα, για να σε προστατεύσει σε όλα τα επίπεδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.