«Προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων η αναδιάρθρωση»

Δηλώσεις-σοκ του αντιπροέδρου της ΕΠΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου ομολογεί κρατική παρέμβαση (από Βασιλειάδη) για την αναδιάρθρωση κάνοντας λόγο για «εκβιαστικό καθεστώς» και χαρακτηρίζοντάς την «προϊόν πίεσης και οικονομικών ανταλλαγμάτων».

Ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στο Metropolis 95,5 για το θέμα των ημερών και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά, είπε:
«Η απόφαση είναι ειλημμένη από τις 24 Αυγούστου υπό το καθεστώς πίεσης για την έναρξη του πρωταθλήματος. Η Super League δέχθηκε την άποψη του κ. Βασιλειάδη και προχώρησε στην αναδιάρθρωση. Επίκειται η τροπολογία του κ. Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση και χθες αυτό που συζητήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έχει να κάνει με την εισήγηση της Ομοσπονδίας, για το πού θα ενταχθεί η Super League 2. Το γεγονός ήταν στα χέρια του κ. Βασιλειάδη. Η ΕΠΟ έχει αποφασίσει υπό το εκβιαστικό καθεστώς του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έπρεπε να βρουν τηλεοπτική στέγη και αυτό είναι ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ οδηγήθηκε σε αυτή τη διαδικασία από το καλοκαίρι.
Θέλουμε τα μπαράζ, για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ και ο κ. Βασιλειάδης έπρεπε να βοηθήσει, γιατί η ΕΡΤ είναι εθνικός φορέας. Νομίζω πως πλέον είναι αργά για οποιαδήποτε αντίδραση. Υπό πίεση ελήφθη η απόφαση. Η Super League και η Football League ανέχθηκαν τη διαδικασία με οικονομικά ανταλλάγματα. Δε χρησιμοποιώ τη λέξη εκβιασμό, ήταν προϊόν πίεσης η αναδιάρθρωση».

Πηγή: neakriti.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.