Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το Κολυμβητήριο Αλμυρού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη φάση επιλογής αναδόχου, καθώς προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός, βρίσκεται η κατασκευή του κολυμβητηρίου στον Αλμυρό, το οποίο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας με 1,5 εκ. περίπου ευρώ.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών ορίστηκε για την Τρίτη 2 Ιουνίου, ενώ το έργο θα παραδοθεί σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Στον Αλμυρό, το νέο Κλειστό Κολυμβητήριο θα κατασκευαστεί στη θέση «Αλώνια» έξω από το Κουρί, με προϋπολογισμό 1.525.000 ευρώ και συνολική επιφάνεια 880 τ.μ. Η εγκατάσταση θα διαθέτει τέσσερις μεγάλες κολυμβητικές διαδρομές, αποδυτήρια, βοηθητικούς χώρους, χώρους στάθμευσης, πλακοστρώσεις, διαδρόμους, φυτεύσεις και φωτιστικά σώματα στον περιβάλλοντα χώρο.

Το έργο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με σύγχρονες προδιαγραφές ενεργειακής εξοικονόμησης και φιλικότητας προς το περιβάλλον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.