Προκουντίνα στο «Magnesiasports»: «Στην Αργώ ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε»

Μετά την ήττα της Αργούς στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής Βόλεϊ Γυναικών

Η πρώτη αγωνιστική δεν είχε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα βόλεϊ της Αργούς Βόλου, καθώς η πρεμιέρα έφερε και την εντός έδρας ήττα από την ομάδα του ΦΓΣ Πρέβεζας με 1-3 σετ. Ωστόσο, όπως τονίζει στο «Magnesiasports» τα παθήματα γίνονται μαθήματα, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει ερωτευμένη με τον Βόλο!

«Νιώθω ότι είμαι σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, στο πλαίσιο της πανδημίας και των προβλημάτων που έχουν υπάρξει σε όλον τον πλανήτη με τον κορωνοϊό» σημείωσε η Πωλίνα Προκουντίνα αρχικά, για να συμπληρώσει ότι ήξερε πάντως ότι το ελληνικό βόλεϊ είναι αρκετά δυνατό και γι’ αυτό επέλεξε παράλληλα να συνεχίσει την καριέρα της στην Ελλάδα, θέλοντας να βρεθεί στην Ευρώπη.

«Μέσα σε όλες τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό, νιώθω τυχερή που ήρθε η συμφωνία με την Αργώ Βόλου» σημείωσε η Προκουντίνα, για να της επισημάνουμε ότι μάλλον το ίδιο τυχεροί νιώθουν και οι άνθρωποι της ομάδας, οπότε και συμπλήρωσε: «Ίσως λοιπόν να είμαστε και οι δύο πλευρές τυχερές. Πάντως έχουμε έναν έμπειρο προπονητή και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο»!

Το καλύτερο βέβαια δεν ήρθε στην πρώτη αγωνιστική, με τη Ρωσίδα αθλήτρια πάντως να ξέρει ήδη τι έφταιξε και η Αργώ ηττήθηκε από τον ΦΓΣ Πρέβεζας. «Είμαστε νέα ομάδα και κάποιες παίκτριες ήρθαν αργότερα, οπότε καλούμαστε να προσαρμοστούμε και να μάθει η μία την άλλη. Ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για το θετικό αποτέλεσμα και ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια» ανέφερε μεταξύ άλλων, με περισσότερη προπόνηση ν’ ακολουθεί για να γίνει η ομάδα ακόμη καλύτερη όπως επεσήμανε.

Όσον αφορά τους στόχους της, αρχικά η Πωλίνα Προκουντίνα θέλει πρώτα απ’ όλα να συντελέσει στο να πετύχει η Αργώ τους στόχους της. Από εκεί και πέρα η ίδια θέλει να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερη παίκτρια για το κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά τον Βόλο; «Είμαι ερωτευμένη! Έχει βουνό, έχει θάλασσα! Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω και να γνωρίζω τον τόπο» κατέληξε η Προκουντίνα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.