Πρόκριση για την Αγία Άννα σε βάρος του Αίαντα Σούρπης

Mε Σαρακηνό στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Με σκορ 0-2, η Αγία Άννα πέρασε από την έδρα του Αίαντα Σούρπης και πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΘ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Σαρακηνό. Πρωταγωνιστής και σκόρερ για την Αγία Άννα ήταν ο Τζοβάρας που σημείωσε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του.

Το 0-1 μάλιστα έγινε στο 21ο λεπτό, με τον Παπαδήμο να βγάζει τη σέντρα από αριστερά και με τον Τζοβάρα να πιάνει το σουτ στον αέρα βρισκόμενος εντός της μικρής περιοχής για να σκοράρει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα ο Τζοβάρας ήταν αυτός που εμπόδισε τον Αίαντα να σκοράρει, και συγκεκριμένα τον Θ. Κατσαβριά που σούταρε στο 33’ αλλά ο παίκτης της Αγίας Άννας ήτα στην κατάλληλη θέση για να ανακόψει την πορεία της μπάλας.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος και στο 57’ ο Τζοβάρας έκλεψε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Σέττο και με τη σειρά του την επέστρεψε στον Τζοβάρα για να σκοράρει για το 0-2.

Αίας Σούρπης (Ανδρωνάς): Χαλάτσης, Χουλιαράς, Παπανικολόπουλος (82′ Κωστούλας), Ξηροκώστας (72′ Κάβουρας), Πλαβός, Βούλγαρης, Χειλάς, Κατσαβριάς Κ. (72′ Τσόγκας), Αραπίτσας, Κατσαβριάς Θ., Ράπτης.

Αγία Άννα (Τσουρέλης): Φλίγκος, Χατζητρακόσιας (66′ Στεργίου), Παπαδήμος, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Τσέλιος, Τσελεπής (83′ Κόκκας), Πετράκος, Κορέτα, Τζοβάρας, Σέττος (74′ Κακαλιάς).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.