Πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Ρυθμικής για τις κορασίδες της Γ.Ε.Β.

Την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής-κατηγορίας Κορασίδων-Β’ Περιφέρειας πέτυχαν οι αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου, στον προκριματικό αγώνα που διεξήχθη στις 4 και 5 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου:

“Στον αγώνα συμμετείχαν εκατό αθλήτριες από είκοσι δύο συλλόγους, με το επίπεδο να είναι εξαιρετικά υψηλό και τον συναγωνισμό ιδιαίτερα έντονος. Η ομάδα της Γ.Ε.Β., αποτελούμενη από τις αθλήτριες Κεσμετζή  Έρικα, Διάκου Αποστολία, Διάκου Ιωάννα, Γεραμπίνη Στέλλα, Στάμου Ναυσικά και Νίνου Φωτεινή συγκέντρωσε 168,650 βαθμούς, κατετάγη 5η στο σύνθετο ομαδικό και εξασφάλισε την πρόκρισή της με χαρακτηριστική άνεση, καθώς το όριο ήταν 140 βαθμοί.

Σε ατομικό επίπεδο οι αθλήτριες πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

Κεσμετζή Έρικα 11η θέση σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο

Διάκου Αποστολία 15η σύνθετο ατομικό θέση στο Α επίπεδο

Διάκου Ιωάννα 1η θέση σύνθετο ατομικό στο Β επίπεδο

Γεραμπίνη Στέλλα 5η θέση σύνθετο ατομικό στο Β επίπεδο

Στάμου Ναυσικά 8η θέση σύνθετο ατομικό στο Β επίπεδο

Νίνου Φωτεινή 9η θέση σύνθετο ατομικό στο Β επίπεδο

Η  τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα γίνει σε δύο εβδομάδες και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα στις 4 Μαΐου στο Δ.Α.Κ. Ευόσμου «Βούλα Πατουλίδου»  φιλοξενήθηκε με τεράστια επιτυχία το “EGO White Tower Gym Festival 2019″, η νέα μεγάλη διοργάνωση του αθλήματος της Γυμναστικής για Όλους στη Θεσσαλονίκη, όπου και εκεί έδωσε το παρών ομάδα του συλλόγου μας  αποτελούμενη από τις  αθλήτριες: Αναστασοπούλου Γεωργία, Βαμβακά Ευσταθία, Γιαμουστάρη Κίκα, Γιάγκου Ειρήνη, Γκιντσίδη Σταυρίνα, Δημητσάνου Νεφέλη, Κατσίνα Έλενα, Κοντογιάννη Ελεάννα, Κωφού Άννα, Μόκα Σίσσυ, Μαλκοτσίδη Δήμητρα,Μηλιώνη Μαρέλια, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Μπουγά Γεωργία, Νίνου Μαρία, Ντάλλα Άνελη, Στάμου Μαρκέλα, Φηύγα Κατερίνα και Φιλιππαίου Μαριλένα.

Οι  θεατές του Φεστιβάλ που πλημμύρισαν τις κερκίδες, έζησαν ονειρεμένες εικόνες με πρωταγωνιστές 1.090 αθλητές και αθλήτριες, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως οι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας  και Βούλα Πατουλίδου, οι οποίοι και τιμήθηκαν από τους διοργανωτές.

Η ομάδα μας απέσπασε το θερμό χειροκρότημα, καθώς εντυπωσίασε το κοινό με το συγχρονισμό της, το επίπεδο των αθλητριών και την ξεχωριστή χορογραφία των προπονητριών, Βούλγαρη Ευαγγελίας και Καμπούρογλου Χρυσάνθης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α. και δεν είχε διαγωνιστικό και βαθμολογικό χαρακτήρα, προτάσσοντας την αξία της συμμετοχής και επιβραβεύοντας τους πάντες με αναμνηστικά έπαθλα.

Την αποστολή στη Θεσσαλονίκη συνόδευσε όλο το προπονητικό δυναμικό του συλλόγου που αποτελείται από τις Ρούσσα Κωνσταντίνα, Βούλγαρη Μαρία, Κατσιμπέρη Εριφύλη, Βούλγαρη Ευαγγελία και  Καμπούρογλου Χρυσάνθη καθώς και οι γονείς  που στήριξαν  ενεργά την ομάδα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες  τις αθλήτριες  και τις προπονήτριες  που με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, έχουν καταφέρει ο σύλλογος να πρωταγωνιστεί στο χώρο της Γυμναστικής.

Τέλος ευχαριστούμε το ΙΙΕΚ της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα το τμήμα ενδύματος και την εκπαιδεύτρια του Όλγα Οικονόμου που σχεδίασε και κατασκεύασε τα κοστούμια των παιδιών”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.