Πρόκριση της ΑΕΛ στα πέναλτι επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δύο πέναλτι τα οποία έδωσε ο ρέφερι Παπαπέτρου, η ΑΕΛ πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας,  αφού επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι φιλοξενούμενοι «βράζουν» με την απόφαση του διαιτητή να δείξει την άσπρη βούλα στη φάση του 47′ όταν η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο του Γκαρντάφσκι, τον οποίο και τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα. Ο Μαυριάς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ, όμως, ο ΠΑΣ απάντησε με το… ίδιο νόμισμα όταν ο Παπαπέτρου είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ηλιάδη στον Περέα το οποίο όμως έγινε οριακά εκτός περιοχής!

Ο Κάργας ήταν εύστοχος, ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν το σκορ τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και στην παράταση. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η ΑΕΛ ήταν πιο τυχερή και επικράτησε με 3-1.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Ομάρ, Ηλιάδης, Μακσιμένκο, Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Μαυρίας (91’ Γλυνός), Μπαντιμπανγκά, (106’ Συμελίδης) Νικολιάς (66’ Γιάκος), Όγκμποε (66’ Ακούνια).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Ρίζος (67’ Πέερσμαν), Καραχάλιος (91’ Λιάσος), Σιόντης (84’ Μέντες), Γκαρντάβσκι, Μίνα (46’ Τριάδης), Περέα, Μιλιντσέανου (46’ Σνάιντερ).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.