Προκρίσεις στα τελικά για αθλητές της άρσης βαρών του Ολυμπιακού Β.

Με μεγάλη επιτυχία για τους αρσιβαρίστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που γυμνάζονται με την  καθοδήγηση του κ. Μπορτσέλη Χαράλαμπου διεξήχθησαν στον Τύρναβο την Κυριακή 11 Νοεμβρίου οι προκριματικοί αγώνες για τους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ανδρών-Γυναικών και Νέων-Νεανίδων.

Δύο αθλητές και μία αθλήτρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ προκρίθηκαν μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους τελικούς Ανδρών-Γυναικών και Νέων-Νεανίδων.

Ο Κώστας Ρουστάνης προκρίθηκε στην κατηγορία των 81 κιλών με σύνολο 226 κιλά.

Ο Ζαρώνης Ταξιάρχης προκρίθηκε στην κατηγορία των 109+ κιλών με σύνολο 207 κιλά.

Η Γαλάνη Ειρήνη προκρίθηκε στην κατηγορία των 71 κιλών με σύνολο 125 κιλά και θα αγωνιστεί και στα δύο πρωταθλήματα (Γυναικών-Νεανίδων).

Στους προκριματικούς Παίδων και στην κατηγορία των 81 κιλών αγωνίστηκε και ο εξελίξιμος αθλητής του Συλλόγου, Μπορτσέλης Γεώργιος του Χαραλάμπους, που είναι μόλις 16 ετών και σήκωσε συνολικά 150 κιλά.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και στην αθλήτρια που θα συμμετέχουν στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με τα ερυθρόλευκα χρώματα αλλά και σε όλο το  τμήμα της Άρσης Βαρών (προπονητή και αθλητές) καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και αθλητική πρόοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.