Προκρίθηκαν οι έφηβοι του ΟΥΚΒ, αποκλείστηκαν οι μίνι παίδες

Η ομάδα εφήβων του ΟΥΚΒ

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (30/6) οι αγώνες της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων και στους πέντε Ομίλους και αναδείχθηκαν οι δέκα (10) ομάδες που προκρίνονται στην Τελική φάση (12-14/7) της διοργάνωσης.

Είναι οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός (από τον Α΄ Όμιλο Αττικής), Ηλυσιακός, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Βόλου), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο (από τον Όμιλο Χίου), ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός (από τον Όμιλο Πάτρας).

Ο ΟΥΚΒ στον όμιλο του Βόλου (κολυμβητήριο ΕΑΚ) έφερε τα εξής αποτελέσματα: ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Καβάλας 10-8, ΟΥΚ Βόλου – Νηρέας Λαμίας 8-6, ΟΥΚ Βόλου – Ηλυσιακός 5-14. Έτσι προκρίθηκε ως δεύτερος πίσω από τον Ηλυσιακό, που έκανε το απόλυτο.

Η βαθμολογία

  1. Ηλυσιακός 9
  2. ΟΥΚ Βόλου 6

………………………….

  1. Νηρέας Λαμίας 3
  2. ΝΟ Καβάλας 0

Οι μίνι παίδες

Η Γ’ φάση στο πρωτάθλημα των Μίνι Παίδων ολοκληρώθηκε την Κυριακή (30/6), με τις δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 10) να παίρνουν το εισιτήριο για την Τελική Φάση.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής: ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΓΣ Περιστερίου (Α’ όμιλος Αττικής), Παναθηναϊκός, ΝΟ Βουλιαγμένης (Β’ όμιλος Αττικής), Ολυμπιακός, Πανιώνιος (Γ’ όμιλος Αττικής), ΝΟ Πατρών, ΝΕ Λάρισας (όμιλος Βόλου), ΠΑΟΚ, Άρης (όμιλος Κέρκυρας).

Στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» ο ΟΥΚΒ πήρε την 3η θέση σε σύνολο έξι ομάδων και αποκλείστηκε.

Τα αποτελέσματα που έφερε η βολιώτικη ομάδα ήταν: Ν.Ε. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β. 20-8,  Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Λάρισας 15-8, Νηρέας Λαμίας-Ο.Υ.Κ.Β. 2-21, Ν.Ο. Πατρών-Ο.Υ.Κ.Β 21-6, Ο.Υ.Κ.Β.-Ν.Ο. Καβάλας 7-5.

Η βαθμολογία
1. Ν.Ο. Πατρών 13
2. Ν.Ε. Λάρισας 13

……………………………………
3. Ο.Υ.Κ.Β. 9
4. Ν.Ο. Λάρισας 6
5. Ν.Ο. Καβάλας 3
6. Νηρέας Λαμίας 0

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.