Προμηθέας και ΑΕΚ θέλουν να δώσουν συνέχεια στις ευρωπαϊκές νίκες

Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται ήδη στην Λιθουανία όπου θα αντιμετωπίσει την Νεπτούνας (19:00, ΕΡΤ 2, Νovasports 1) για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι Πατρινοί στρέφουν την προσοχή τους στην Ευρώπη και θα παλέψουν για μια νίκη που θα τους εδραιώσει για τα καλά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μάκης Γιατράς, που είδε την ομάδα του να παίρνει πολύ σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου για την Basket League, πρέπει να συνεχίσει να βρίσκει λύσεις, αφού οι Χολ και Έλις δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Η έτερη ελληνική ομάδα που ρίχνεται στην «μάχη» της Ευρώπης είναι η ΑΕΚ, που υποδέχεται τη Λιετκαμπέλις (19:30, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ και ο Λούκα Μπάνκι γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η ομάδα του οφείλει να ξεπεράσει τα προβλήματα της και να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Η Ένωση χρειάστηκε να καλέσει στην προπόνηση τον Στέργιο Πράπα από την ομάδα Εφήβων, αφού εκτός είναι οι Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Καββαδάς, ενώ και ο Ρέις προστέθηκε στην λίστα των τραυματιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.