Προπονήσεις αλλά και μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο για τη Νίκη Βόλου

Με τις προπονήσεις πλέον να έχουν ξεκινήσει, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του θέλουν να βάλουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά, με σκληρή δουλειά να περιμένει τους παίκτες, ενώ τα μεταγραφικά πλάνα προχωρούν.

Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, αφού ο καύσωνας δεν επιτρέπει και πολλά τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο η προσπάθεια έχει ξεκινήσει για τους διαθέσιμους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων και των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων.

Βέβαια, οι μεταγραφές δεν έχουν  ολοκληρωθεί, και οι προτάσεις που δέχεται η Νίκη Βόλου είναι αρκετές, για ποδοσφαιριστές και εντός και εκτός συνόρων. Ειδικά για τους ξένους, στο προσκήνιο έρχονται τελευταία δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ένας 31χρονος Σέρβος αριστερός εξτρέμ, που έχει αγωνιστεί αποκλειστικά σε ομάδες της χώρας του, αλλά και ένας 29χρονος Αργεντίνος επιθετικός που έχει και ευρωπαϊκές παραστάσεις, πέρα από τις συμμετοχές του σε ομάδες της πατρίδας του.

Ωστόσο από πλευράς Νίκης δεν επιβεβαιώνεται κάτι, ενώ ειδικά για τον Αργεντίνο το κόστος μοιάζει να είναι «αλμυρό» για τα δεδομένα ομάδων ακόμη και της Super League. Πάντως, από πλευράς «κυανόλευκων» αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις, όπως αυτή του τερματοφύλακα Δημήτρη Γρηγοριάδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.