Προπονήσεις παρουσία ψυχολόγου στην ομάδα που πέθανε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής

Στον αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου στις 15/1 στην Καρδίτσα ένας νεαρός ποδοσφαιριστής κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο και παρά την παράσχεση πρώτων βοηθειών και την διακομιδή του στο νοσοκομείο, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου του ήταν ισχαιμία του μυοκαρδίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παλάντζας, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά αλλά παρουσία ψυχολόγου.

Αναλυτικότερα:

«Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με την παρουσία ψυχολόγου στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο αθλητισμός είναι παρέα, είναι οικογένεια και τα παιδιά αυτά χρειάζονται αυτή τη στιγμή τη βοήθεια ενός ειδικού, για αυτό θα βρεθεί ο ψυχολόγος εκεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν μπορούν να φανταστούν τι συνέβη, το παιδί έκανε προπόνηση και πήγαινε για μεροκάματο. Από χθες τα παιδιά έκαναν ξανά εξετάσεις, όχι γιατί είχαν κάποιο πρόβλημα, απλά γιατί ήθελαν να γίνει εκ νέου έλεγχος.

Στον αγώνα που “έφυγε” από τη ζωή το παιδί δεν είχαμε απινιδωτή, τώρα γίνονται κινήσεις για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα να υπάρχει το μηχάνημα», είπε στον «Metropolis».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.