Προπονήσεων συνέχεια στη Νίκη με απόντα Ρόβα

Συνεχίστηκε και το πρωί της Τετάρτης η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει Κυριακής, όταν οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο κι όχι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς η κακοκαιρία, με την πολλή βροχή, το βράδυ της Τρίτης, δημιούργησε προβλήματα εκεί. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και σήμερα οι Λόρι Κέρι και Νίκος Παπαδήμας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και θέτουν κανονικά τους εαυτούς τους στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το προσεχές παιχνίδι.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Δεμηρτζόγλου που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη θλάση που αποκόμισε την περασμένη εβδομάδα και δύσκολα θα είναι στην αποστολή της αναμέτρησης της Κυριακής. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, πως στο πρόγραμμα της Τετάρτης δε συμμετείχε ο Βασίλης Ρόβας. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός της Νίκης έχει ίωση, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί προληπτικά. Πάντως, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Κυριακής θεωρείται δεδομένη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.