Προπόνηση και φιλικό με ερωτηματικό για τη Νίκη Βόλου

Καλό το μπάρμπεκιου και οι στιγμές χαλάρωσης για τα μέλη της Νίκης Βόλου, όμως η προετοιμασία και η προπόνηση είναι αυτή που προέχει.

Έτσι, οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη βρέθηκαν για μία ακόμη ημέρα στο γήπεδο του ΟΣΕ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τακτική και ασκήσεις κυκλοφορίας. Σύμφωνα και με τη σχετική ενημέρωση, η προπόνηση της Τρίτης ήταν μονή και το ίδιο θα ισχύσει και για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα και η Νίκη προς το παρόν ακολουθεί την απόφαση των ομάδων της Football League για μη πραγματοποίηση αγωνιστικών δράσεων έως ότου υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά Αυγενάκη για το τι μέλλει γενέσθαι με τις κατηγορίες της Super League 2 και της Football League. Έτσι, δεν θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για αύριο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ υπό συζήτηση είναι το αν θα πραγματοποιηθεί φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή, εάν αλλάξει η απόφαση των ομάδων της κατηγορίας και αρθεί το εμπάργκο στις αγωνιστικές δράσεις. Όπως τονίζουν και εκπρόσωποι της ομάδας, η προσπάθεια όλων των συλλόγων συνεχίζεται, αλλά η κατάσταση παραμένει ρευστή, από μέρα σε μέρα, και η στάση των ομάδων μπορεί ν’ αλλάξει…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.