Προπόνηση στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για τον Ολυμπιακό Β.

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας έγινε σήμερα Παρασκευή (4/1) η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, αφού το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα στο Πανθεσσαλικό. Αρχικά, οι ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει το κλειστό του ΕΑΚ, αλλά τελικά ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ τους ειδοποίησε ότι θα γυμναστούν στη Νέα Ιωνία. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δούλεψαν κάτω από ειδικές συνθήκες, θέλοντας και μη, παρόλ’ αυτά χρησιμοποίησαν και μπάλα στο παρκέ, κάνοντας κάποιες ασκήσεις.

Αυτό που βέβαια ήταν το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Β. ήταν η αναβολή του αγώνα με τον Αλμυρό εκτός έδρας, πράγμα που συνέβη και έγινε δεκτό με ευχαρίστηση. Από κει και πέρα το Σάββατο θα θελήσουν οι άνθρωποι της ομάδας να πληροφορηθούν, αν αυτό είναι δυνατόν, τις προθέσεις της ΕΠΟ κι αν σκέφτεται να ορίσει κάποια εμβόλιμη αγωνιστική την επόμενη Τετάρτη.

Σε σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. αναφέρεται: ” Με απόφαση της Υποεπιτροπής Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της ΕΠΟ, αναβάλλεται ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019. Η ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από την ίδια επιτροπή”.

Κατά τα λοιπά, όλοι περιμένουν αν θα χτυπήσει το επόμενο κύμα κακοκαιρίας, για να δουν πώς μπορούν να προετοιμαστούν για τη δύσκολη συνέχεια.

Κάποιες μεταγραφές πάντως θεωρούνται τελειωμένη υπόθεση, με την έννοια ότι έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με ποδοσφαιριστές, και θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί οι κινήσεις που έχουν ήδη γίνει να φτάνουν τις τέσσερις. Θυμίζουμε ότι ο Νικολακάκης, δεξιός μπακ της Καλλιθέας με θητεία στη Λάρισα και τον Λεβαδειακό, αλλά και πέρσι στην Ακρόπολη Σουηδίας, είναι πολύ πιθανόν να ενταχθεί στην ομάδα, ενώ έχει ακουστεί έντονα και το όνομα του Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, παίκτη που είχε αρχικά φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλονής ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Από κει και πέρα από την ερυθρόλευκη διοίκηση θέλουν να κρατούν τα στόματά τους κλειστά, καθώς μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την όποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, που μπορεί να χαλάσει ένα διαφαινόμενο ως σίγουρο deal.

Όπως και να ‘χει υπάρχει η διαβεβαίωση ότι η ομάδα θα είναι ενισχυμένη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με σκοπό να κόψει πρώτη το νήμα, αφού αποκλειστικός στόχος είναι η πρώτη θέση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.