Προπόνηση στο «Παντελής Μαγουλάς» για τη Νίκη Βόλου

Επιστροφή στο «Παντελής Μαγουλάς» για προπόνηση είχε σήμερα το πρόγραμμα για τους παίκτες της Νίκης Βόλου, με ασκήσεις αλλά και τακτική να περιλαμβάνονται σ’ αυτό.

Η αρχή έγινε με ασκήσεις αλλαγής και διεκδίκησης της μπάλας, με πέντε παίκτες να την έχουν στην κατοχή τους και άλλους δύο να τη διεκδικούν, ενώ ακολούθησε προπόνηση με  τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Το ένα ασκήθηκε στην αλλαγή της μπάλας, και το δεύτερο σε τελειώματα φάσεων σε διάφορες καταστάσεις, είτε ένας εναντίον ενός ή δύο εναντίον ενός.

Παράλληλα ο Στάικος Βεργέτης συνεχίζει να επιμένει στη δουλειά πάνω στον εναλλακτικό σχηματισμό, με βάση και το βίντεο του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας.

Όσον αφορά τους απόντες, δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι Μπαλάφας και Μπιτσάκος συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έμειναν εκτός προπόνησης, ενώ για μία ακόμη ημέρα ο Μαυροζούμης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα…

Από εκεί και πέρα, γίνονται κινήσεις προκειμένου η Νίκη Βόλου να έχει φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, και δεν αποκλείεται σήμερα να οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.