Προπονείται κανονικά ο Βέργος στη Νίκη

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Νίκης για το σαββατιάτικο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη. Την Τετάρτη η ομάδα γυμνάστηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, το οποίο τελικά δε θα κλείσει κι έτσι οι κυανόλευκοι δε θα το στερηθούν τελείως για κάποιο διάστημα.

Ο Βέργος προπονήθηκε κανονικά κι όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για μεθαύριο, αλλά φυσικά είναι θέμα της τεχνικής ηγεσίας αν αυτός ή ο Κοντοές θα παίξει δίπλα στον Χρήστο Καρτσαμπά λόγω της τιμωρίας του Κραγιόπουλου, που κουβαλούσε τρεις από τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε μία ακόμη στο ντεμπούτο του με τον Οπούντιο, συμπληρώνοντας τις τέσσερις.

Στη Νίκη υπάρχει αισιοδοξία για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με τον ΝΠΣ, από την άλλη όλοι ξέρουν πως ό,τι και να πάρουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κέρδος, καθώς η διαφορά με την κορυφή είναι πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθεί, επομένως οι κυανόλευκοι θέλουν να αποδείξουν την αξία τους σε ένα ακόμη ματς και διατηρήσουν το αήττητό τους, που κρατά εδώ και οκτώ αγωνιστικές.

Εξάλλου είναι η μοναδική ομάδα που κατόρθωσε να επικρατήσει της ομάδας του Χουάν Φεράντο φέτος και υπάρχει πίστη ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό και το Σάββατο. Οι κυανέρυθροι έδειξαν την προηγούμενη Κυριακή με την Θήβα ότι είναι μία ομάδα που έχει αμυντικά κενά, έχοντας τη δεύτερη απώλειά τους στο πρωτάθλημα μετά το τελικό 3-3, και στη Νίκη πιστεύουν ότι μπορούν να τα εκμεταλλευτούν. Βέβαια, είναι γνωστό ότι η επίθεση της προσεχούς αντιπάλου της Νίκης «πετάει φωτιές» και γι’ αυτό το πρώτο μέλημα θα είναι η διατήρηση του μηδενός, στο οποίο επίσης μόνο η Νίκη κράτησε φέτος τον ΝΠΣ Βόλος στο 1-0 του Πανθεσσαλικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι, όπως ορίστηκε την Τετάρτη από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, 34χρονος Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από τον σύνδεσμο Κοζάνης, που φέτος για πρώτη φορά διηύθυνε παιχνίδια Football League και έχει συναντήσει τη Νίκη δύο φορές στο παρελθόν: την πρώτη στις 12/3/16 στο ματς με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο Π. Μαγουλάς, το οποίο είχε λήξει με 2-0 υπέρ των Βολιωτών, και τη δεύτερη στις 21/5/17 στο Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας 0-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.