Προπονείται σε πλαστικό σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπορεί χθες Τετάρτη η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου, με την οποία μπήκε στην τελική ευθεία για το ματς με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα, να έγινε στο Πανθεσσαλικό, αλλά σήμερα στις 10.30 οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Αυτό ήταν επιβεβλημένο, από τη στιγμή που η ομάδα του Τίμου Καβακά θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας και θέλει να εξοικειωθεί με έναν ανάλογο αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν το ιατρικό ΟΚ για τους Μουκάμ και Κέρι, που έχουν αποθεραπευθεί, αλλά η απόφαση για το αν χρησιμοποιηθούν την Κυριακή ή αν προφυλαχθούν σε ένα ίσως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο θα ληφθεί τις επόμενες μέρες, αφού προέρχονται από τραυματισμό και το ρίσκο σ’ αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε υποτροπή. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Σταύρου και Χολέβας, αλλά λύσεις σίγουρα υπάρχουν στο γεμάτο ρόστερ του Ολυμπιακού κι η αντικατάστασή τους δεν πρόκειται να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία, πόσο μάλλον από τη στιγμή που το επόμενο παιχνίδι ανήκει στα θεωρούμενα εύκολα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τη βάσιμη προσδοκία ότι την Κυριακή τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα γι’ αυτούς, αφού είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στη χαμηλής δυναμικότητας ομάδα της Κέρκυρας, ενώ μία μέρα πριν ελπίζουν ότι θα έχουν μάθει τα ευχάριστα νέα από το Κίτρος, όπερ μεθερμηνευόμενον μία δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τον Απόλλωνα από την Πύδνα. Αυτή τη στιγμή η διαφορά είναι στους δύο βαθμούς, ενώ το λαρισινό συγκρότημα δείχνει ότι κάνει αγωνιστική «κοιλιά».

Την κυριακάτικη αναμέτρηση για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική με το Αστέρα Πετριτή ορίστηκε να διευθύνει ο Καστοριανός Φώτης Φωτιάδης. Πρόκειται για έναν έμπειρο ρέφερι, που βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες από το 2007 και έχει συναντήσει τέσσερις φορές στο παρελθόν τους Βολιώτες. Στα δύο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε και στα δύο έχασε. Συγκεκριμένα στις 31/3/13 ήταν ο διαιτητής στην αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Β. 3-2 για τη Football League, στις 14/9/13 στο Ολυμπιακός Β.-Παναχαϊκή 2-0, στις 18/12/14 στο Αιγινιακός-Ολυμπιακός Β. 1-2 και στις 22/11/15 στο Ολυμπιακός Β.-Απόλλων Αθηνών 1-2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.