Προπονήθηκε ο Γεωργίου, κανονικά στην αποστολή για Κέρκυρα

Μπορεί  o Φαίακας Κέρκυρας, ομάδα που ήταν και πέρσι αντίπαλος της Νίκης στη Γ’ Εθνική, να δείχνει αρκετά δυνατός και να έχει ενισχυθεί αρκετά μετά την άνοδό του, αλλά η Νίκη Βόλου θα πάει να χτυπήσει το παιχνίδι και να διεκδικήσει το ροζ φύλλο στο νησί των Φαιάκων. Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή στις 17.00.

Ο Φαίακας ξεκίνησε με διπλό επί του Μακεδονικού στην πρεμιέρα με 71-77, ενώ έκανε και μία εξαιρετική πορεία στο Κύπελλο, φτάνοντας μέχρι την 4η αγωνιστική στην Α’ φάση, αποκλείοντας στην 3η τον Ερμή Αγιάς της Α2 και χάνοντας από το Παγκράτι με 88-75.

Ο Θωμάς Γεωργίου, που ήταν ο παίκτης-κλειδί στην επιτυχία με το Στρατώνι, έβγαλε όλη την προπόνηση σήμερα Παρασκευή, παίζοντας και στο διπλό, κι αυτό σίγουρα είναι ευχάριστο, αφού δεν είχε προπονηθεί τις προηγούμενες μέρες, καθώς είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά και στην πλάτη από το πολύ άσχημο πέσιμο στο παρκέ λίγο πριν το τέλος του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Κανονικά όλο το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κουτίνας, που ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση.

Η Νίκη θα προπονηθεί για τελευταία φορά στις 8 παρά τέταρτο το πρωί του Σαββάτου, ενώ στις 10 θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής την Κυριακή:

Κέρκυρας 17.00 Φαίακας-Νίκη Βόλου

Τσιαπλής-Παπανικολάου Γιώργος (Καραλής)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-ΧΑΝΘ

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Γέφυρα

Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Φίλιππος Β.

Χαλκηδόνας 17.00 Προποντίς-Αγρίνιο

Χαλκιοπούλειο 17.00 Έσπερος Λαμίας-Φάρσαλα

Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Μαχητές

Σερρών 17.00 Ίκαροι-Μακεδονικός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.