Προπονήθηκε ο Κέρι, δεν παίζει την Κυριακή

Την πρώτη του προπόνηση, όπως αναμενόταν, έκανε ο Κέρι Λόρι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα έτσι κι αλλιώς, αφού πρέπει να περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που αγωνίστηκε με την Καλλονή, για να παίξει σε ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ο Ελληνολβανός επιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης και ως δεύτερος επιθετικός, ξαναγύρισε στον Βόλο μετά από εννιά χρόνια, φεύγοντας σε μικρή ηλικία από τον Μαγνησιακό για τη Βέροια. Είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο και ίσως να περίμεναν πολλοί να κάνει μεγαλύτερη καριέρα, αλλά η παρουσία του σε Γ’ και Β’ Εθνική είναι αξιοπρόσεκτη και ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμη μία έτοιμη λύση.

Στους ερυθρόλευκους περιμένουν πώς και πώς το ματς της Κυριακής, πιστεύοντας ότι θα εμφανίσουν ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο, «φτιάχνοντας» τον κόσμο τους, που μπορεί να τον προβλημάτισαν σε κάποιες περιπτώσεις στο προηγούμενο διάστημα του πρωταθλήματος και πριν τη διακοπή, αλλά τώρα άπαντες έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ωστόσο πρέπει να δείξουν το βελτιωμένο τους πρόσωπο και εντός αγωνιστικού χώρου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.