Προπονήθηκε στο Π. Μαγουλάς η Νίκη Βόλου

Σήμερα Παρασκευή το πρωί ο Φάντζιο Μπούις με τον συνεργάτη του, Ανδρέα Γεωργίου, προπόνησε τους παίκτες της Νίκης στο Παντελής Μαγουλάς, αφού είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να γίνει εκεί ο αγώνας Κυπέλλου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ με τον Πύρασο, ο οποίος τυπικά θα είναι ο γηπεδούχος.

Αυτό που διαπίστωσαν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία είναι πως με εξαίρεση τις περιοχές, το υπόλοιπο κομμάτι του αγωνιστικού χώρου είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και θεωρούν ότι δε χρειάζεται να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, αν το ματς γίνει τελικά εκεί το Σάββατο στις 4.

Οι δύο δεδομένοι απόντες για τη βολιώτικη ομάδα είναι οι Τζιώρας και Τσεμπερίδης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Μπούις, ο οποίος δε θα ανακοινώσει αποστολή, αλλά κάλεσε όλους τους παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο και θα κάνει γνωστή την 18αδα τη μέρα του αγώνα.

Η Νίκη θα ξεκινήσει στην ιστορική της έδρα, όπως είναι εξαιρετικά πιθανόν, το Σάββατο στις 16.00 ως τυπικά φιλοξενούμενη (ο γηπεδούχος Πύρασος θα πάρει τα έσοδα από τα εισιτήρια) την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της, καθώς πέρσι στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Θεσσαλίας, νικώντας με 3-2 στον τελικό τον ΝΠΣ Βόλος και γι’ αυτό απέκτησε και το δικαίωμα να παίξει στο Κύπελλο Ελλάδος με το καινούριο σύστημα.

Επειδή σε διάστημα λίγων ημερών οι κυανόλευκοι έχουν να κοντραριστούν με τη δυνατή Κέρκυρα την επόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων και φυσικά με τον Θησέα τη μεθεπόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου πάλι εντός έδρας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, είναι ευνόητο ότι θα προφυλαχθούν κάποιοι βασικοί στο παιχνίδι με τον Πύρασο και θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, η Νίκη δείχνει να έχει τις λύσεις και το βάθος, ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες για νέα ενίσχυση με έναν στόπερ και έναν επιθετικό, με τους οποίους συζητά η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.