Προπονητική ημερίδα στίβου από τη Νίκη Βόλου το Σάββατο

Μετά την ημερίδα τριάθλου και την πρώτη προπονητική ημερίδα δρομικών αγωνισμάτων που είχε διοργανώσει το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. « Η ΝΙΚΗ» τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα του 2016 με τεράστια επιτυχία και ανταπόκριση αθλητικών συλλόγων, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου διοργανώνει ακόμη μία προπονητική ημερίδα στίβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 9.30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν:

Προνήπια-Νήπια (γεννημένοι τα έτη 2011-2012) / 30μ. – 30μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το πρώτο εμπόδιο-6μ. ενδιάμεσα-ύψος εμποδίων 35εκ.)
Α’ Δημοτικού (γεννημένοι το έτος 2010) / 30μ.- 30μ. Εμπόδια (12μ. από αφετηρία το πρώτο εμπόδιο-6μ. ενδιάμεσα-ύψος εμποδίων 45εκ.) – 200μ. – medicine ball 1kg
Β’-Γ’ Δημοτικού (γεννημένοι τα έτη 2008-2009) / 40μ. – 40μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το 1ο εμπόδιο-6μ. ενδιάμεσα-ύψος εμποδίων 45εκ.) – 400μ. – μήκος – medicine ball 1kg – σκυταλοδρομία 6 x 40μ.
Δ’ -Ε’ Δημοτικού (γεννημένοι τα έτη 2006-2007) / 50μ. – 50μ. εμπόδια (12μ. από αφετηρία το 1ο εμπόδιο-6μ. ενδιάμεσα-ύψος εμποδίων 45εκ.) – 600μ.-μήκος-μπαλάκι- σκυταλοδρομία 6 αθλητών/τριων (1ος 50μ. – 2ος 100μ. – 3ος 150μ. – 4ος 200μ.- 5ος 300μ. – 6ος 400μ.)

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι αθλητές/τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ και με τη συνοδεία των προπονητών τους ή των συνοδών τους. Κάθε Σωματείο έχει δικαίωμα να πάρει μέρος στους αγώνες με απεριόριστο αριθμό αθλητών/τριων σε κάθε αγώνισμα.

Κάθε αθλητής/τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα, εκτός από τους αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος και στη σκυταλοδρομία. Το κάθε σωματείο έχει τη δυνατότητα να δηλώσει μέχρι και δύο ομάδες σκυταλοδρομιών ανά φύλο και ηλικιακή κατηγορία.

Σε όλα τα δρομικά αγωνίσματα η κατάταξη θα γίνεται με βάση το χρόνο απ’ όλες τις σειρές. Ο χώρος προθέρμανσης ορίζεται το βοηθητικό στάδιο και η κλειστή αίθουσα. Η προθέρμανση είναι ευθύνη των αντίστοιχων προπονητών των σωματείων που θα συμμετέχουν και υποχρέωση όλων των αθλητών/τριων είναι να παρευρίσκονται 10 λεπτά πριν από την έναρξη του αγωνίσματος στο χώρο διεξαγωγής του.

Στους τρεις πρώτους/τες νικητές/τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και σε όλους τους αθλητές/τριες που θα συμμετέχουν διπλώματα.

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών/τριων είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη και η Δ.Ε. του τμήματος εύχονται καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στην ημερίδα του Σαββάτου. Χορηγός της ημερίδας θα είναι η ΕΨΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.